Ana SayfaKültür ve SanatMüzikKutsi "Müziksiz Yapamam"

İlgili Postlar

Kutsi “Müziksiz Yapamam”

Yeni albümüyle müzik piyasasına yeniden dönen Kutsi, albüm ve müzik hayatıyla ilgili açıklamalar yaptı. Uzun zamandan beri yeni albüme ara vermek durumunda kalan Kutsi, yeniden müziğe dönmenin kendisi için büyük bir mutluluk verdiğini söyledi.

4 Yıl Yeni Albüme Hazırlandı

4 yıldan beri yeni albüm için hazırlıklarını sürdürdüğünü söyleyen şarkıcı, akustik bir albüm yapmayı tercih etti. Mavi konseptinde hazırlanan albüm, üstelik mavi adını taşıyor. Yıldız Tilbe ve Altan Çetin gibi çok önemli isimlerle bu aşamada çalışan Kutsi, aynı zamanda 14 farklı şarkıdan oluşan albümüyle de sevenlerine müzik ziyafeti sunuyor. Çok farklı isimlerle çalıştığını söyleyen Kutsi, bu durumun kendisi için gurur verici olduğunu da ifade etti.

10 Temmuz’dan Beri Konuşuluyor

10 Temmuz tarihinde çıkan albümün iyi dönüşler aldığını söyleyen Kutsi, “Beni çok mutlu eden bir albüm oldu. Umarım dinleyenler de mutlu olur.” Dedi. Pek çok sanatçı albüm çıkarmaya sıcak bakmazken, Kutsi böyle bir durum için endişe taşamadığını da aktardı. Güzel ve doğru şarkıların iyi dönüşler alacağını söyleyerek aynı zamanda iddialı olduğunu da söyleyen sanatçı, “Şimdiden konser teklifleri gelmeye başladı.” Dedi.

“Oyunculuğu Seviyorum”

Doktorlar gibi çok önemli projelerde yer alarak oyunculuk alanında da başarılı olduğunu gösteren oyuncu, oyunculuğu çok sevse de müzisyenliğe tercih etmeyeceğini ifade etti. Müziğin kendisi için vazgeçilmez olduğunu tekrar tekrar söyleyen şarkıcı, dizi projesine de yeni sezonda devam edeceğini ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler