Ana SayfaKültür ve SanatKutsi 'Mavi' Albümüyle Yeniden Hoş Geldi!

İlgili Postlar

Kutsi ‘Mavi’ Albümüyle Yeniden Hoş Geldi!

Ünlü şarkıcı Kutsi Mavi adlı son albümüyle, dün müzik piyasalarına yeniden hoş geldi! Kutsi Mavi ile dört yıl aradan sonra yeniden sesini duyurdu.

Yaklaşık 4 yıldır, yeni şarkılarıyla müzik piyasasında görünmeyen Kutsi; 2017 albümü ‘Mavi’ ile hayranlarını sevindirdi. ‘Mavi’ albümü, 10 Temmuz tarihi itibariyle dijital müzik platformunda satışa sunuldu.

2013 yılının baharında çıkardığı “Bilmem Anlatabildim mi?” albümünden sonra Kutsi; “Yaz Günü” ve Zara ile birlikte seslendirdikleri “Aşıklar Şehri” adlı albümleriyle iki adet single çalışması yapmıştı. Epeydir kendi solo albümüyle müzik dünyasında görünmeyen Kutsi; Mavi albümünü, pop müzik severler için dün itibariyle takdim etti.

Kutsi; Mavi adlı duygulu şarkısını, rol aldığı “Kalbimdeki Deniz” adlı dizi filmi için özel seslendirmişti. Geçen ay; dizinin sezon finali yapmasıyla bu şarkısı, aynı gün Poll Production tarafından dinleyicilere sunulmuştu.Yetenekli sanatçının; dün itibariyle de “Yapma Dedim Sana”adlı parçasının yayınlanan klibi, ‘Mavi’ albümünün ilk çıkış şarkısı olarak dinleyicilerle paylaşıldı.

‘Mavi’ Albümündeki Şarkıların Adı Ne?

Kutsi’nin yedincisini yayınladığı yeni albümünde, 2’si düet olmak üzere toplamda 14 adet şarkı bulunuyor. Albümdeki şarkılarının sekiz tanesinin söz ve müziği kendisine ait. 2014 yılında çıkardığı single albümünden, “Yaz Günü” adlı çalışma ile yine; 2016 yılında Zara ile birlikte çıkardıkları single albümünden, “Aşıklar Şehri” adlı şarkısı da Mavi albümünde yeniden yer alıyor. Şarkıların isimleri ise; Yapma Dedim Sana, Başımız Sağ Olsun, Aşkımız Tarih Yazdı, Sen Varsın, Masallar, İyi Değil, Misafir, Yaz Günü (2017 Versiyonu), Sevdanın Tadı, Mavi, Hayatta Her Şey Olabilir, Aşıklar Şehri (Zara Feat.), Söz Konusu Aşk (Serra Akartürk Feat.),Yaz Günü (Eski Versiyonu) şeklinde.

Kutsi Mavi Albümünde Kimlerle Çalıştı?

Ünlü şarkıcının; uzun süredir büyük bir özveriyle oluşturduğu, son albümündeki şarkılarının söz ve bestelerinin çoğu kendisine ait. Bunun dışında Yıldız Tilbe, Altan Çetin, Mert Ekren, Murat Poyraz, İrfan Özata, Murat Güneş, Yazgın Kaçak gibi önemli isimlerle çalıştı.

Kutsi; sözü ve müziği Altan Çetine ait olan “Yapma Dedim Sana” adlı şarkısı ve klibiyle ‘Mavi’ albümünü (Poll Production) Polat Yağcı prodüksiyon tarafından pop müzik dinleyicilerine sunmuş oldu.

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler