Ana SayfaKimdirKutluata Kimdir?

İlgili Postlar

Kutluata Kimdir?

Geçtiğimiz günlerde  üçüncü single çalışması ”Ah Bi Bilsen”i yayınlanan besteci, söz yazarı, şarkıcı Kutluata Kimdir? Kutluata Kaç Yaşında? Kutluata Ne Zaman Doğdu? Kutluata Nerede Doğdu? Kutluata Aslen Nereli? Kutluata Hangi Burç? Kutluata hakkında bilinen tüm bilgiler Kimdir yazımızda..

Kutluata Nerede Doğdu? Kutluata Aslen Nereli?

Aslen Rize Fındıklı doğumlu olan Kutluata İlk Orta ve Lise öğrenimini Fındıklı’da tamamladı.

Kutluata Kimdir?

Doğu Karadeniz de doğup büyüyen her çocuk gibi; yeşil ve mavi eşliğinde , tulum ve kemençenin ritmi ile büyüdü. Ailesinde ve yakın çevresindeki yöresel müzik icra eden yakınlarının da katkısı büyük olmuştur elbet.

Söz ve bestelerine başlamadan önce lisedeki edebiyat öğretmeninin etkisi  şiir yazmaya başlayarak kendini göstermişti. Şiirlerin yerini şarkı sözlerinin alacağı  yıllar Üniversite öğrenimi  için Antalya ya gelmesiyle başlayacaktı.

Müzik eğitimi arayışı Kanun Virtüözü ve Bestekar Göksel Baktagir ile tanışmaları ile son buldu. Düş Bahçesi Sanat Merkezinde uzun yıllar Türk Sanat Müziği ve şan eğitimi almasının yanısıra sanat müziği korosuna  bir çok etkinlik ve konserde , yerel kanallarda eserler seslendirerek eşlik etti.

Bu yıllarda bestelemeye başladığı ilk eserlerinden biri de ; 2015 de tüm digital platformlarda ilk single çalışması olarak  yayınlanan   ‘’ Boz Yemini ‘’ adlı eser olmuştur.

İkinci single çalışması ” Aşk Meydan Savaşı 2019 Êylül’de yayınlanmıştır. Eserin söz ve müziği kendisine aittir.

Akdeniz Ünv İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu olan Kutluata; sanatla içiçe yaşamının yanısıra  18. Yılına giren  iş hayatına  Anadolu Holding / Coca-Cola İçecek firmasında İK / İdari Hizmetler Yöneticisi olarak devam etmektedir.

Şarkı sözü , beste yanı sıra şiirleri özgün şiir dergisi Akatalpa ve TRT FM de geniş yer bulmuştur.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler