Ana SayfaKimdirFerit Karakaya (wtcN) Kimdir?

İlgili Postlar

Ferit Karakaya (wtcN) Kimdir?

Twitch platformunda çok sevilen ve yaptığı yayınlarla güzel içerik çıkaran Ferit Karakaya (wtcN) Kimdir? Ferit Karakaya kaç yaşında ? Ferit Karakaya yaptığı içerikler nelerdir? Ferit Karakaya aslen nereli? Ferit Karakaya hangi burç? Ferit Karakaya kullanıcı adı (wtcN) olan yayıncı hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

12 Şubat Doğumlu Ünlüler

Ferit Karakaya Kaç Yaşında? Ferit Karakaya Aslen Nereli? Ferit Karakaya Burç?

Başarılı yayıncı Ferit Karakaya, 12 Şubat 1992 İstanbul’un Bakırköy ilçesinde dünyaya gelmiştir. Aslen Artvinli olan başarılı yayıncı Kova burcudur.

Kova Burcu Ünlüler

Ferit Karakaya (wtcN) Kimdir?

Ferit Karakaya, eski zamanlarda sürekli yayıncılık yapmıyordu. Yıllar önce kendisi profesyonel bir LoL (League of Legends) oyuncusu olan Ferit, profesyonel oyunculuğa Türkiye’nin önde gelen kulüplerinden biri olan “HWA” ile başladı. 3 yıl boyunca HWA takımında oynayan Ferit, 2012 yılında GameX’te düzenlenen ilk LoL turnuvasını kazanma başarısı gösterdi. 2012-13 sezonunda adeta rüzgar gibi esen başarılı e-sporcu, “En Değerli Oyuncu” ve “En İyi Ormancı” ödülü başta olmak üzere birçok ödül kazandı. 2015 yılında HWA’dan ayrılan Ferit, BPI’yı Şampiyonluk Ligi’ne çıkarmayı çok istemiş olsa da finalde kaybettiler. Ardından Number1 takımında oynamaya başlayan Ferit, asla eski performansına dönemedi. Ferit daha sonra profesyonel oyunculuk kariyerini bir kenara bıraktı ve Twitch platformunda yayıncılık yapmaya başladı. Çok uzun bir süre League of Legends oynamadı ve Battle Royale oyunlara yöneldi. Hiç şüphe yok ki, samimi ve başarılı bir şekilde gerçekleştirdiği yayınlarla Türkiye’nin en sevilen yayıncılarından biri olmayı başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler