Ana SayfaÜnlülerKuşum Aydın yeni yılı bin kişi ile karşıladı

İlgili Postlar

Kuşum Aydın yeni yılı bin kişi ile karşıladı

Kuşum Aydın yeni yılı bin kişi ile karşıladı… Ünlü şarkıcı Kuşum Aydın, unutulmaz bir yeni yıl programına imza attı. Kuşum Aydın, kendisini dinlemeye gelen konuklarına unutulmaz anlar yaşatırken, samimi açıklamaları ile dikkat çekti. Detaylar haberimizde…

Kuşum Aydın’ın Zor Anları! Evi Başına Yıkıldı!

Kuşum Aydın yeni yılı coşkuyla kutladı

Yılların eskitemediği ünlü şarkıcı Kuşum Aydın, yeni yıla Kaya İstanbul Otel sahnesinde girdi. Kuşum Aydın olarak tanıdığımız Aydın Uğurlular, yılbaşını birlikte kutlamaya gelen konuklarına özel bir repertuvar ve sahne şovu hazırlayarak unutulmaz bir gece yaşamalarına neden oldu. Kuşum Aydın’ı dinlemeye gelenler, eğlencenin tadını çıkardı.

Aydın Uğurlular kimdir?

Salon alsa 2 bin kişi olurdu

Sahnede adeta devleşen Kuşum Aydın’ı dinlemeye tam bin kişi geldi. Salonun komple dolması ile büyük bir mutluluk yaşayan Kuşum Aydın, “Evde yılbaşı kutlamalarım çocukluğumdan kalan tatlı anılar, sahnedeki başarım büyüdükçe ailemde genişledi. Beni izlemeyi tercih edenler ailem gibi oldu. Bu yılbaşı 1000 kişi vardı ama salon alsa 2000’de olurdu. Bir dahaki yılbaşında kapalı alanda seyirci rekorunu kırmak ve en geniş aileyle yılbaşına girmek istiyorum.” diye konuştu.

Sahne ismi olarak kullandığı Kuşum Aydın olarak tanıdığımız ünlü şarkıcı Aydın Uğurlular, adeta yıllara meydan okuyor. Sahnelerin efsane ismi Kuşum Aydın, bu yıl da yeni yılı sahnede kutladı. Kuşum Aydın, kendisini dinlemeye gelenlere hazırladığı özel repertuvar ile unutulmaz anlar yaşattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler