Ana SayfaÜnlülerKuruçeşme' de Romantik Gece...

İlgili Postlar

Kuruçeşme’ de Romantik Gece…

Türk Pop Müziğinin iki sevilen ismi Deniz Seki ve Kutsi, Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında muhteşem bir konsere imza attılar. İşte Detayları…

Deniz Seki Simsiyah Bikinisiyle Adeta Yıkıp Geçti…

Kuruçeşme’ de Romantik Gece…

“Bambaşka” adlı parçasıyla sahneye giren şarkıcı Kutsi, “Yalnızlar Rıhtımı, Aynı Şehirde, İlan-ı Aşk, Adı Bende Saklı” gibi benzer duygusal şarkılarından oluşan sahne repertuarıyla, Kuruçeşme’yi tıka basa dolduran hayranlarına romantik bir gece geçirtti.

‘Aşk’ Düeti…

Konserin ilk yarısının sonlarına doğru sahneye şarkıcı Deniz Seki’yi alan Kutsi ‘Bir Günah Gibi’ parçasını Deniz Seki’ yle beraber söyledi. Ünlü ikilinin yaptıkları düeti tüm seyirciden büyük alkış topladı.

Kutsi’den Sürpriz Nikah Kararı

Konserin ikinci bölümünde şarkıcı Deniz Seki “İyisin Tabi” adlı parçasıyla izleyiciye ‘merhaba’ dedi. Tasarımcı Tolga Çam imzası olan sahne kostümüyle göz dolduran Deniz Seki, geçmişten günümüze dillere dolanan güzel parçalarını müzikseverler ile beraber söyledi.

Kutsi kimdir?

“Soğuk Olmasın Rağmen Bizim İçin Geldiniz”

Türk pop müziğinin iki değerli isminin buluştuğu gecede seyirci söylenilen şarkılarla unutulmaz anlar yaşadı. Gecenin sonunda birlikte seslendirdikleri ‘Aşk’ şarkısı ise geceye damgasını vurdu. İkili, gecenin sonunda “Hava çok soğuk, buna rağmen buraya bizim için geldiniz, hepinize teşekkür ediyoruz. Her şey gönlünüzce olsun“ diyerek sevenlerine böylelikle veda etti.

Deniz Seki kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler