Ana SayfaDizilerKurtlar Vadisi Kaos Ne Zaman Başlıyor?

İlgili Postlar

Kurtlar Vadisi Kaos Ne Zaman Başlıyor?

Kurtlar Vadisi yeni sezonu için geri sayım başladı. 2003 yılından beri ekranların fenomeni olan dizi film, ‘Kaos’ serisiyle, bu sezon izleyicilerle buluşacak. ‘Pusu’ serisinden sonra merakla beklenilen dizi filmin hangi kanalda yayınlanacağı ve ne zaman başlayacağı büyük merak ediliyor. Konuyla ilgili asıl açıklama ise dizi filmin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz’dan geldi. İşte, Kurtlar Vadisi Kaos ile bilgiler haberimizde…

Ülkemizin en uzun soluklu dizi filmlerinden olan Kurtlar Vadisi, ekranlarda boy göstermek için gün sayıyor. Bu sezon, yılbaşından sonra oldukça iddialı dizi filmler karşımıza çıkmışken, bir alternatif olarak Kurtlar Vadisi de önümüzdeki aylarda ekranlarda olacak.

Nihat Doğan’dan Necati Şaşmaz’a ağır sözler: Ancak filmlerde vatan kurtarırsın!

Necati Şaşmaz, “Bir Hadis Bir Film Kısa Film Yarışması Ödül Töreni” için geldiği Konya’da; basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Kurtlar Vadisi dizisinin 2018’de “Kurtlar Vadisi Kaos” olarak izleyiciler karşısına çıkacağını belirtti. Şaşmaz, “Dizimizin senaryosunu tamamladık. Şubat ayı gibi televizyonlarda yayınlanmaya başlayacak inşallah.” dedi.

Kurtlar Vadisi Kaos’un Konusu Nasıl ?

Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi Kaos’un ele alacağı konuya ilişkin açıklamasında;

“Kurtlar Vadisi Kaos ile ‘kaos teorisi’ ele alınacak. Kaos yönetimi diye bir ideoloji var. O ideolojide hedef; dünyayı kaosa yönlendirip, kaosla yönetmek. Biz de ‘kaos yönetiminden nasıl kurtulabiliriz, nasıl çıkış sağlayabiliriz?’ anlatmaya çalışacağız. ‘Kaos durumunda elimizden neler alınır, nelere karşı savaşmamız gerekir, nelerden muzdarip olabiliriz?’ bunları ele almaya çalışacağız. Değişen siyasi ve coğrafi denklemde Türkiye olarak nerede olacağız, nasıl duracağız, neler yapacağız gibi konuları irdeleyecek hikayelerimiz olacak. Global anlamda ‘Myanmar’dan Afganistan’a, Makedonya’ya hatta Amerika’ya kadar uzanan hikayeler olacak’ diye şimdiden müjdesini verebilirim.” dedi.

Sırada, Bir de Yeni Askeri Dizi Projesi Var

Oyuncu Şaşmaz ayrıca, yeni bir askeri dizi çalışmaları olduğunu ve yakında onunla ilgili de açıklama yapacaklarını bildirdi.

Dizi Ne Zaman Ve Hangi Kanalda Başlayacak?

Dizi filmin ne zaman başlayacağını ve hangi kanalda yayınlanacağı hakkında da açıklama yapan Necati Şaşmaz, “Yakın zamanda fragmanlarıyla, hangi kanalda yayınlanacağıyla, gündeme geleceğiz.” dedi.

Sosyal medyada çıkan söylentilere göre dizi filmin ne zaman başlayacağı belirsizliğini korurken, TV8 ve TRT1 ekranlarıyla görüşme yapıldığı yönünde iddialar bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler