Ana SayfaDizilerKurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlıyor? Hangi kanalda yayınlanacak?

İlgili Postlar

Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlıyor? Hangi kanalda yayınlanacak?

Yıllardır kendine has tutkunları ile ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olarak adını ekran tarihine kazıyan Kurtlar Vadisi, yoluna Kurtlar Vadisi Kaos olarak devam etme kararı aldı. Peki Kurtlar Vadisi Koas hangi kanalda, ne zaman yayınlanmaya başlayacak? Detaylar haberimizde…

Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman, hangi kanalda başlayacak?

Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden biri olmayı başaran, ancak son yıllarda yayınlanmasına ara verilen Kurtlar Vadisi dizisi, yoluna Kurtlar Vadisi Kaos olarak devam edecek. Kurtlar Vadisi Kaos dizisi  TRT1’de mi yoksa TV8’de mi yayınlanacak? Yayınlanmaya ne zaman başlayacak?

Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman yayınlanmaya başlayacak?

Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin, Şubat ayında yayınlanmaya başlaması bekleniyordu. Ancak, herhangi bir fragman ya da yetkili kurumlardan herhangi bir açıklama gelmedi. Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi Kaos’un Şubar atyı itibari ile yayınlanmaya başlayacağını duyurmuştu. Dizinin daha öncekilerden çok farklı bir senaryo ile ekrana gelmesi beklenirken, henüz resmi bir açıklama yapılmaması, ya da bir tanıtım fragmanının yayınlanmaması kafa karıştırdı.

Kurtlar Vadisi Kaos hangi kanalda yayınlanacak?

İzleyicilerinin merakla beklediği Kurtlar Vadisi Kaos’un TRT1’de mi yoksa TV8’de mi yayınlanacağı merak konusu oldu. Pana Film’in Kurtlar Vadisi Kaos için TV8 kanalı ile yakın görüşmede olduğu iddia edildi. Eğer, anlaşma sağlanabilirse, Kurtlar Vadisi Kaos’un TV8 ekranlarında yayınlanacağı iddia ediliyor.

Necati Şaşmaz Şubat ayı açıklaması yapmıştı

Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar’ı ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, Bir Hadis Bir Film Kısa Film Yarışması Ödül Töreni için geldiği Konya’da Kurtlar Vadisi dizisinin, 2018yılında “Kurtlar Vadisi Kaos” olarak izleyicinin karşısına çıkacağını açıklamıştı. “Dizimizin senaryosunu tamamladık.” diyen Necati Şaşmaz, “Şubat ayı gibi televizyonlarda yayınlanmaya başlayacak inşallah.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler