Ana SayfaÜnlülerKraliçe'den Uzun Bir Aradan Sonra Yeni Poz Geldi...

İlgili Postlar

Kraliçe’den Uzun Bir Aradan Sonra Yeni Poz Geldi…

Geçtiğim haftalarda sosyal medya sayfası üzerinden yaptığı paylaşımlarla sektöre geri dönüşünün sinyallerini veren 2016 The Queen of Eurasia Güzellik Yarışması ve 2017 Perfect Models of Turkey Güzellik Yarışması birincisi Sibel Demiralp, uzunca bir aradan sonra bir markanın tanıtım reklamları için kameralar karşısında poz verdi. Güzel mankenin fotoğrafları muhteşem bir ilgiyle karşılandı. İşte Detayları…

Güzellik Kraliçesi Sibel Demiralp Kalp Krizi Geçirdi

Kraliçe’den Uzun Bir Aradan Sonra Yeni Poz Geldi…

The Queen of Eurosiya Güzellik Yarışması’nı kazanan ilk Türk ünvanı sahip olan güzel manken Sibel Demiralp, markanın reklam çekimleri esnasında kamera arkasında yaşanan o renkli anları takipçileri için yayınlayan güzel mankenin fotoğrafları büyük ilgi gördü.

Sibel Demiralp
Sibel Demiralp

Öte yandan yakın bir dönemde hayatını ve yaşadıklarını bir sinema filmi ile vizyona sunmaya hazırlanan tescilli güzel Sibel Demiralp, yaptığı samimi açıklamalarında kendini sosyal sorumluluk projelerine odaklayacağını belirtti.

Sibel Demiralp: ‘Kadına Şiddete Hayır’ Dedi!…

“Güzel bir gelecek için hep birlikte mücadele etmeliyiz” diyen Sibel Demiralp, sözlerine şöyle devam etti;

“Her insanın hayatında inişler ve çıkışlar olduğu gibi ne yazık ki bir takım talihsizliklerle de karşılaşabiliyor. Geçirdiğim bir takım sağlık sorunlarını artık geride bıraktım ve yeniden sizlerleyim. Çok değerli dostum Görkem Uludüz ve Uludüz Medya ekibi ile yeni bir sayfa açıyorum hayatımda. Büyük ses getiren ‘Kadına Şiddete Hayır’ başlıklı sosyal sorumluluk projelerinde artık ben de varım….

“Şiddet Mağduru Bir Kadın Olarak Mücadele Vereceğim.”

…..Özellikle şiddet mağduru bir kadın olarak, aynı olayları başka kadınlar da yaşamasın diye mücadele vereceğim. Görkem Uludüz ve Uludüz Medya ailesi çok güzel ve değerli insanlar. Toplumsal olaylara dikkat çekmek için birlikte geliştirdiğimiz birçok farkındalık projeleri ile yakında hep birlikte olacağız. Güzel yarınlar için hep birlikte mücadele etmeliyiz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler