Ana SayfaÜnlülerGüzellik Kraliçesi Sibel Demiralp Kalp Krizi Geçirdi

İlgili Postlar

Güzellik Kraliçesi Sibel Demiralp Kalp Krizi Geçirdi

The Queen of Eurosiya Güzellik Yarışması’nı kazanan ilk Türk olan Sibel Demiralp kalp krizi geçirdiği belirtildi.

Özellikle İstanbul’da başlayan Fashion Week için özel olarak hazırlanan ünlü güzelin bu hazırlıklar sırasında fenalaştığı ve ilk müdahalenin hemen yapıldığı belirtildi. Defile salonunda rahatsızlanan oyuncuya ilk müdahale gerçekleştirilirken ambulans ile en yakın hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.

Acil Müdahale Yapıldı

Ambulansta ve hastanede ilk müdahalesi yapılan güzelin kalp krizi geçirdiği ve şu anda sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Adanalı güzel için yapılan ilk kontroller sonrasında doktorların durumu stabil hale getirildiği ifade edilirken sağlık durumun hakkında açıklamalar güzel modelin menajeri tarafından yapıldı.

Hastanede anjiyo yapıldığı ifade edilen güzel ismin şu anda dinlendirildiği ve sağlık durumunda herhangi bir risk bulunmadığı belirtildi. Türkiye’de ilkleri yaşatmayı başaran güzel isim bu yıl da en iyi Türk model olma ödülünü almıştı. Tüm bunlar ünlü güzelin gündemde kalmasını sağlarken güzel ismin kalp krizi geçirmesi, sevenlerini oldukça üzdü. Yaşadığı bu rahatsızlık nedeniyle podyuma çıkamayacak olan Sibel Demiralp bir süre dinlenecek ve doktorlar tarafından yapılacak son kontrollerin ardından yeniden podyumlara dönüş yapabilecek.

Güzel isim için yapılan açıklamalarda özellikle şu anda en önemli şeyin sağlık durumu olduğu ifade edilirken ilerleyen günlerde gelişmeler ile ilgili yeniden bilgilerin paylaşılacağı ifade edildi. Bu bakımdan şu an için hayati tehlikesi bulunmayan oyuncu sevenleri için de önemli müjdeyi vermiş oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler