Ana SayfaDizilerSaadet Işıl Aksoy Türkiye’ye Uyum Sağladı

İlgili Postlar

Saadet Işıl Aksoy Türkiye’ye Uyum Sağladı

Saadet Işıl Aksoy Türkiye’ye Uyum Sağladı. Vatanım Sensin adlı dizide rol almak için Türkiye’ye gelen Saadet Işıl Aksoy yeni projesi ve özel hayatı ile ilgili açıklamalar yaptı.

Özellikle Amerika’da yaşamını sürdüren ve oradaki tüm düzenine bırakarak Türkiye’ye dönüş yapmak zorunda kalan Saadet Işıl Aksoy, özellikle Amerika’daki tüm yaşamını geride bırakmanın kendisi için zor olduğunu söyledi. Gelişinin zor olmasına karşın Türkiye’ye adaptasyon ve çekimlere ayak uydurma da Saadet Işıl Aksoy Türkiye’ye Uyum noktasında zorlanmadığını söyleyen başarılı oyuncu, uzun zamandan beri Amerika’da yaşıyordu.

Dizide Çok Sevildi

Kanal D’de yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren en yüksek izlenme oranları alan ve Türkiye’nin en önemli projelerinden birisi olan Vatanım Sensin’den teklif alınca Türkiye’ye dönme konusunda karar verdiğini söyleyen başarılı oyuncu, şu ana kadar iyi bir performans sundu.

Türkiye’ye döndükten sonra burada kendine yaşam kurmak zorunda kalan Saadet Işıl Aksoy verdiği özel röportajda dizi için çok hızlı karar vermesi gerektiğini ve hemen karar vererek Türkiye’ye geldiğini söyledi. Türkiye’ye geldikten sonra hemen dizi çekimlerine dahil olduğunu da belirten oyuncu, hızlı bir tempoya girdiğini fakat şu anda hayatının normal akışında olduğunu söyledi.

Vatanım Sensin’de rol aldığı yapım ekibiyle daha önce de birlikte çalıştığını söyleyen Saadet Işıl Aksoy, özellikle diziye yabancılık duymamasında bunun çok önemli olduğunu söyledi. Dizide rol alan oyuncularla da daha önce pek çok projede yer aldığını söyleyen Işıl Aksoy, şu anda her şeyin kendisi adına çok güzel gittiğini ve Vatanım Sensin gibi bir yapımda rol almaktan dolayı da mutlu olduğunu söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler