Ana SayfaYaşamKral Şakir Çocuklara Kodlama Öğretiyor

İlgili Postlar

Kral Şakir Çocuklara Kodlama Öğretiyor

Türkiye’yi bilgisayarlı eğitimle tanıştıran Pusula yayın evi ile Kral Şakir yaratıcısı Grafi2000’den Kral Şakir Çocuklara Kodlama Öğretiyor eğitimi geliyor.

Türkiye’de bilgisayarlı eğitimin öncüsü olan Pusula yayın evi ile çocukların sevgili kahramanı “Kral Şakir” in yaratıcısı Grafi2000’den çocuklar için harika bir eğitim seti geliyor.

Kral Şakir Çocuklara Kodlama Öğretiyor

Kral Şakir Kodlama Korsanları ile çocuklara evde hem eğlenmeyi hem de kodlama öğrenmeyi aşılıyor.

8 yaş ve üzeri tüm aile ile eğlenerek oynanabilen oyun, bu zorlu günlerde çocuklara evde eğlenceli zaman geçirerek kodlama öğrenmelerine imkan sağlayacak. Kral Şakir Kodlama Korsanları Pusula Yayıncılık ve Kral Şakir’in yaratıcısı Grafi2000 ile 21. Yüzyıl becerilerinde uzman üç öğretmen Mervenur Horasan, Nur FadenDuman ve Selin Bozkurtlar Peçe tarafından geliştirildi.

Bilgisayarsız, eğlenerek kodlama öğrenmek hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Oyun, ‘hiçbirteknolojik cihaza ihtiyaç duymuyor’. Çocuklar eğlenerek kodlama öğrenirken problem çözme yeteneklerini de geliştiriyorlar. Üç farklı zorluk seviyesinde oynanabilen Kral Kral Şakir Kodlama Korsanları kutu oyununun amacı kartlardaki görevleri tamamlayarak piyonunu hazineye ulaştıran ilk oyuncu olmak.

Dünyada ve Türkiye’de yaşanan bu karantina günlerinde çocuklar evde eğlenceli zaman geçirirken algoritma öğrensin. Ebeveynler de bu eğlenceye dahil olsunlar diye tamamen ekrandan bağımsız bir oyun kurguladıklarını ve oyunu çocukların ilgisini çekecek olan Kral Şakir karakteri ile birleştirdiklerini söyleyen iki şirketin kurucu isimleri Mehmet Arslantunalı ve Varol Yaşaroğlu’na göre oyun çocukların çok sevdiği bir animasyon karakter ile 21. Yüzyıl becerilerine girişin iyi harmanlanmış ilk örneği.

Kral Şakir Kodlama korsanları kutu oyunu ilk baskısına sadece D&R mağazalarından ve buradan satın alabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler