Ana SayfaDedikoduKoronavirüse yakalanan 40 yaşındaki oyuncu Olga Kurylenko, virüsten kurtuldu

İlgili Postlar

Koronavirüse yakalanan 40 yaşındaki oyuncu Olga Kurylenko, virüsten kurtuldu

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını açıklayan ünlü oyuncu Olga Kurylenko, sosyal medya hesabından müjdeli haberi vererek “Tamamen iyileştim” dedi.

James Bond filmindeki başarısıyla adından söz ettiren başarılı oyuncu Olga Kurylenko, geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından “Corona virüs testinin pozitif çıkmasından sonra kendimi eve kapattım” diyerek virüse yakalandığını açıkladı. Dün yeni paylaşım yapan oyuncu, hastalıktan kurtulduğunun müjdeli haber verdi.

“Tamamen iyileştim”

Sosyal medya hesabından çocuğuyla olan bir fotoğrafını paylaşan oyuncu, Covid 19 hastalığının semptomlarından tamamen kurtulduğunu belirtti. Olga Kurylenko paylaşımında İngiltere ve bazı ülkelerde kutlanan Anneler Günü sebeiyle iyi dileklerini belirterek şunları dile getirdi: “Tamamen iyileştim. Bir hafta boyunca kötü hissediyordum, çoğunlukla yataktaydım ve uyudum. Ateşim vardı ve başım çok ağrıyordu. İkinci hafta ateşim düştü fakat hafif bir öksürük başladı, çok yorgun hissettim. İkinci haftanın sonuna kadar kendimi tamamen iyi hissetmeye başladım.” 40 yaşındaki Kurylenko hala sabahları az olsa da öksürdüğünü ancak iyileştiğini ve gayet iyi hissettiğini belirtti.

Koronavirüse yakalandığını söylemişti

Geçtiğimiz hafta  Instagram hesabından kendisini karantinaya aldığını söyleyen oyuncu, “Corona virüs testinin pozitif çıkmasından sonra kendimi eve kapattım. Aslında 1 haftadır hastaydım. Ana belirtilerim ateş ve yorgunluk. Kendinize dikkat edin ve bunu ciddiye alın” diyerek kötü haberi vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler