Ana SayfaDizilerKorkuyorum Baba Oyuncu Kadrosu

İlgili Postlar

Korkuyorum Baba Oyuncu Kadrosu

Oğlum dizisi ile başarıya koşan Ünlü prodiksiyon Limon Film’in 2019 da izleyici ile buluşturacağı yepyeni dizisinin adı Korkuyorum Baba. Birbirinden yetenekli oyuncuları ile sahnelere gümbür gümbür gelen Korkuyorum Baba’nın oyuncuları ve dizinin konusunu merak ediyorsanız en ince ayrıntısına kadar öğrenerek bu serüvede sizde dahil olabilirsiniz, İşte detaylar Haberimizde..

Korkuyorum Baba Dizisinin Konusu

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Korkuyorum Baba dizisinde türüne az denk gelinen sinirsel bir hastalık geçiren ünlü cerrah Kenan Yaman’ın oğlu Ömer’in acılı servüveni izleyiciyi sürükleyecek.

Baş kahraman Ömerin babası Kenan Yaman çok ünlü bir Profesör Cerrahtır. Yurdun sayılı doktorlarının başında olan Yaman sadece oğlunun durumuna iyileştirmemiştir. Korkuyorum Baba dizisinde Yasemin hanım başarılı bir farmakolog’tur. Belki de Yasemin Cerrah Kenan’ın hasta oğlu için iyileştirecek ilacı bulacaktır. Korkuyorum Baba dizisinin Yasemin ve Yaman’ı büyük bir aşk yaşamaktadır. Ömer, Cerrah Kenan Yaman’ın oğludur. Ölümcül sinir hastalığı her geçen gün ölüme onu yaklaştırmaktadır. Fakat Cerrah Kenan Yaman ümidini hiç bir koşulda kaybetmemektedir. Defne Yasemin’in tek kızıdır. Seray, Cerrah Kenan Yaman’ın oyuncu karısıdır. Kenan Yaman maalesefki evliliği istediği gibi gitmemektedir.

Korkuyorum Baba Dizisinin Dev Oyuncu Kadrosu

Korkuyorum Baba Cerrah Kenan Yaman Kimdir?

Barış Falay Kimdir ?
Barış Falay Kimdir ?

Barış Falay kimdir?

Korkuyorum Baba Yasemin Uğur Kimdir?

Özge Özberk Kimdir?
Özge Özberk Kimdir?

Özge Özberk Kimdir?

Korkuyorum Baba Ömer Yaman Kimdir?

Alihan Türkdemir Kimdir?
Alihan Türkdemir Kimdir?

Alihan Türkdemir Kimdir?

Korkuyorum Baba Defne Uğur Kimdir?

Sibel Melek Arat Kimdir?

Sibel Melek Arat Kimdir?

Korkuyorum Baba Seray Kimdir?

belçim bilgin reklam yüzü oldu

Belçim Bilgin kimdir?

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler