Ana SayfaDedikoduKör Kütük Sarhoş Olan Nejat İşler Yerden Kalkamadı!

İlgili Postlar

Kör Kütük Sarhoş Olan Nejat İşler Yerden Kalkamadı!

Bir dönem objektiflere sık sık sarhoş halde yakalanan ve ekranlardan bir süre uzak kaldıktan sonra kendini toparladığı düşünülen Nejat İşler son dönemlerde gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz gün bir mekanda içtikten sonra kör kütük sarhoş olan Nejat İşler yerden kalamadı! İşte detaylar;

Alkolün Dozunu Fazla Kaçırdı

Yıllar önce 3 ay yoğun bakımda yatan ve alkol tüketmesi yasaklanan oyuncu Nejat İşler, önceki akşam Asmalımescit’te meslektaşı Rıza Kocaoğlu ile alkolün dozunu fazla kaçırdı. Kocaoğlu ile eğlenen İşler, alkolün dozunu kaçırınca kendisini görüntüleyen basın mensuplarına küfür ederek orta parmak işareti yapmıştı.

Uzun zamandır gece hayatında görünmeyen oyuncu Nejat İşler, önceki akşam Asmalımescit’de Rıza Kocaoğlu ve yönetmen Uluç Bayraktar ile görüntülendi. Gecenin ilerleyen saatlerinde alkolü fazla kaçıran Nejat İşler, mekan kapısında kendisini görüntüleyen muhabirlere ağza alınmayacak küfürler etmişti.

Taksiye Zor Bindirmişlerdi

Gazete Magazin‘de yer alan habere göre; mekan kapısında duran müşteriler, muhabirleri teskin ederek, “Arkadaşlar aldırmayın tanımıyor musunuz hiç değişmemiş her zamanki Nejat İşler siz takılmayın” diyerek araya girdi. Gecenin ilerleyen saatinde mekandan ayrılmak isteyen İşler, Kocaoğlu’nun omzuna tutunarak kendilerine çağrılan taksiye doğru yürürken ayakta güçlükle durdurmuşlardı.

Kör Kütük Sarhoş Olan Nejat İşler Yerden Kalkamadı!

Nejat İşler önceki gece Asmalımescit’teki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Ayakta durmakta zorlanan İşler birkaç kez yere düştü.

Arkadaşlarının yeniden mekana götürdüğü Oyuncu, içeriden birkaç saat sonra, birlikte eğlendiği kadınla çıktı. Ve tam taksiye bineceği sırada muhabirlerle tartışmaya başladı.

Ünlü oyuncu, “Zor yürüyorsunuz” diyen muhabire “Asıl siz ayakta duramıyorsunuz” diyerek karşılık verdi.

Arkadaşlarının taksiye bindirmeye çalıştığı İşler, dengesini kaybedip bir kez daha düştü. Taksiye bindikten sonra, yüzünü gizlemeye çalışan kadına sarılan oyuncu, bir yandan da muhabirlere parmak işareti yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler