Ana SayfaDedikoduKobra Murat'ın Serveti Herkesi Şok Etti

İlgili Postlar

Kobra Murat’ın Serveti Herkesi Şok Etti

Kobra Murat lakabı ile bilinen asıl adı Murat Divandiler, katıldığı bir programda mal varlığını açıkladı. Mal varlığı ile herkesi şoka uğratan Kobra Murat hakkında bilinmeyenlere haberin devamından ulaşabilirsiniz…

 

kobra murat kimdir

 

Konuk olduğu bir Youtube kanalında kendinden ve mal varlığından söz eden Kobra Murat, Türkiye gündemine oturdu. Konuk olduğu programda özel hayatı ile ilgili bilgiler de vermeyi ihmal etmedi. Haftanın hemen hemen her günü programlara katılan Kobra Murat, günde sadece 3 saat uyuduğunu belirtti.

Kobra Murat Mal Varlığını Açıkladı!

Kobra Murat katıldığı programda mal varlığını açıkladı. “2 tane kasamız var.  İçinde 18 kilo altın var.  Karım diyor ki artık altın yaptırma. Kasalar doldu. Benim üstüme, karımın üstüne, çocuklarımın üstüne paralar var. 18 tane evim, 4 tane yazlığım var. Ama hepsi alın teri.” dedi.

kobramurat kimdir

Kobra Murat’ın Lakabı Nereden Geliyor?

Kobra Murat, katıldığı programda bu sorunun da cevabını verdi. Murat Divandiler, “Kobra Murat” lakabının nereden geldiğini açıkladı.  Terzilik yaptığı bir dönemde elbise diktiği bir kadın tarafından düğüne davet edilen Murat Divandiler, düğünde gerçekleştirdiği kobra şovu ile “Kobra Murat” ile anılmaya başladı. “Keskin Makas” olarak anılan terzi dükkanını da “Romanların Cemil İpek’i Kobra Murat” olarak anılmaya başladı. Seda Sayan tarafından keşfedilen Kobra Murat daha sonra şarkı söylemeye ve sahne şovlarına başladı.

kobra murat kimdir

 

Kobra Murat kimdir? 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler