Ana SayfaKimdirKobra Murat Kimdir?

İlgili Postlar

Kobra Murat Kimdir?

Geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan’ın Youtube’da sunduğu Gör Beni programına konuk olması ile gündeme gelen Kobra Murat kimdir? Kobra Murat kaç yaşında? Kobra Murat ne zaman doğdu? Kobra Murat aslen nereli? Kobra Murat gerçek adı ne? Kobra Murat ile ilgili tüm merak ettikleriniz haberimizin devamında….

Kobra Murat kaç yaşında? Kobra Murat ne zaman doğdu? Kobra Murat aslen nereli? Kobra Murat gerçek adı ne?

Gerçek adı Murat Divandiler olan Kobra Murat 1 Ocak 1973 yılında İstanbul’un Balat mahallesinde dünyaya gelmiştir ve oğlak burcudur.

Kobra Murat Kimdir?

1 Ocak 1973 yılında İstanbul’un Balat mahallesinde dünyaya gelen Kobra Murat’ın annesi Bulgaristan babası ise Selanik göçmenidir. İlk olarak Edirne’ye göç eden dedeleri sonrasında İstanbul’un Balat semtine yerleşir. Kobra Murat halen doğduğu semt olan Balat’da yaşamaktadır.

Gerçek adı Murat Divandiler olan Kobra Murat, babasının, dedesinin, büyük büyükdedesinin doğduğu bu mahallede sürdürüyor hayatını. Kendi çevresinde çok ünlü bir terzi. Kobra Murat, 26 yıl önce konfeksiyonda tanıştığı Emine ile evlendi. Oğulları Doğuş ve Yiğithan’dan sonra, mutlaka bir kız çocuk sahibi olmak istediler. Altı yıl sonra dilekleri yerine geldi, 30 Temmuz 2007’de Sergül dünyaya geldi.

Kobra Murat, Roman düğünlerinin aranan modacısı olmasının yanı sıra performanslar sergilediği şarkıcılığı ile biliniyor.

Roman Show adlı bir albümü bulunan Kobra Murat Çukur dizisinde de kullanılan Geliyor Havalı Geliyor adlı şarkıyı Cansever ile birlikte seslendirdi.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler