Ana SayfaÜnlülerKlibi müstehcen bulunarak yayından kaldırılan Hadise, yeni klibinde öyle bir önlem aldı...

İlgili Postlar

Klibi müstehcen bulunarak yayından kaldırılan Hadise, yeni klibinde öyle bir önlem aldı ki…

Sıfır Tolerans isimi klibi müstehcen bulunarak yayını yasaklanan Hadise, yeni şarkısına klip çekti. Bir önceki klibinde sıkıntı yaşayan ünlü şarkıcı, yeni klibinde tedbiri elden bırakmadı. Hadise, kamera karşısına montla çıktı. İşte detaylar…

Ünlü şarkıcı Hadise, Sıfır Tolerans isimli şarkısının klibinde Fransız model Aurelien Muller ile kamera karşısına geçmişti. Bu klibi müstehcen bulunmuş ve RTÜK tarafından yayınlanması yasaklanmıştı. Hatta, klibi yayınlayan kanallara ceza verilmişti. Cezalar ile karşı karşıya kalan kanallar, Hadise’nin klibini yayınlamaktan vazgeçmişti.

Hadise Sahnede Yuhalandı!

Vurulan damgayı kabul etmeyeceğim

Bu karara itiraz eden Hadise, klibini savunmuş ve “Müzik kanallarında klibim yayınlanmıyor. Klibime vurulan damgayı hiçbir şekilde kabul etmeyeceğim” demişti.

Hadise klibini montla çekti

Hadise, Farkımız Var isimli şarkısına klip çekti. Yeni klibi için kamera karşısına geçen Hadise, bu defa tedbiri elden bırakmadı. Bir önceki klibinden ağzı yanan Hadise, bu klibinde mont giydi. Klip boyunca da montunu üzerinden hiç çıkarmadı. Ayrıca, sıkı önlemler aldığı gözlenen Hadise, klibinde başka bir oyuncu da oynatmadı.

İşte Hadise’nin klibinden detaylar…

Hadise kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler