Ana SayfaDedikoduHadise Sahnede Yuhalandı!

İlgili Postlar

Hadise Sahnede Yuhalandı!

Şarkıcı Hadise sahnede neden yuhalandı? Son zamanlarda cesur klibiyle, magazin gündemini bir hayli meşgul eden şarkıcı Hadise, talihsizlik üstüne talihsizlik yaşıyor. Önce Osmaniye’de sonra da Hollanda-Amsterdam’da çıktığı sahnelerde teknik sorunlarla karşı karşıya kalan güzel şarkıcı çılgına döndü!

Hadise Sahnede Yuhalandı!

Hadise kimdir?

Geçtiğimiz günlerde Osmaniye’de sahne alan Hadise, teknik bir sorun nedeniyle, performansı esnasında sesini duyamadı. Bu duruma aşırı sinirlenen güzel şarkıcı, Osmaniye konserinden sonra gittiği Amsterdam konserinde de benzer bir sorun yaşadı.

Bir Uğursuzluk mu Var ne?

Geçtiğimiz aylarda yayınlanan klibinin, erotik bulunması nedeniyle sert eleştirilerin hedefi olan 32 yaşındaki güzel şarkıcı Hadise, Hollanda’nın başkenti Amsterdam’ın en ünlü gece kulüplerinden birisinde, geçtiğimiz gün sahne aldı. Sahnedeyken, yine bir teknik sorunla karşılaşan şarkıcı, zor anlar yaşadı. Bir süre mikrofonundan sesi çıkmayan Hadise, izleyiciler tarafından yuhalandı. Problemin, kısa sürede giderilmesinin ardından Hadise, konserine devam etti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler