Ana SayfaDizilerKızım dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

İlgili Postlar

Kızım dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Kızım dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Yayınlanmaya başladığı günden bu yana ekranlarda parlayan Kızım dizisi, yeni bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Yeni bölümde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde…

Kızım Dizisinde Öykünün Gerçek Babası Kim?

Kızım dizisinin hızlı yükselişi

TV8 ekranlarında yeni sezon ile birlikte yayın hayatına adım atan Kızım isimli dizi, ilk bölümünden bu yana büyük bir başarı elde etti. Kızım dizisi, sıra dışı hikayesi ve oyuncuların muhteşem performansları ile birlikte izleyicilerden tam not almayı başardı.

Kızım Dizisinin Konusu Nedir? Kızım Dizisi Oyuncu Kadrosu…

Kızım dizisi konusu

Öykü sekiz yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kızdır. Doğduğundan beri birlikte yaşadığı teyzesi onu terk edince, daha önce hiç görmediği babası Demir’i bulmak zorunda kalır. Hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcı olan Demir, Öykü’nün onu bulmaya geldiği gün tutuklanır. Demir, kızına bakması şartıyla mahkeme tarafından salınır ancak o gün tanıştığı Öykü’yle yaşamayı istememektedir. Demir ve ortağı Uğur bir yandan Öykü’den kurtulmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir vurgun yapma planı içindedirler. Bu büyük vurgunun hedefinde olan Candan ise sakin görünen hayatında geçmişin büyük acılarını gizlemektedir. Tüm bu tesadüflerle hayatın bir araya getireceği insanların hiçbirinin bilmediği ise Öykü’nün büyük bir sırrı sakladığıdır.

26 Ekim bugün televizyonda neler var? Kanalların yayın akışı…

Kızım dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Kızım dizisinin yeni bölümü bu akşam TV8 ekranlarında saat 20:00’de yayınlanacak.

26 Ekim bugün televizyonda hangi diziler var?

Kızım dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Demir Öykü’nün sakladığı gerçeği öğrenebilmek için ısrar eder. Babasına güvenmeye başlayan Öykü sırrını sonunda söyleyebilecek midir?

Demir, Candan’a yaşadıkları yer konusunda dürüst davranmaya karar verir ancak, Candan ve Uğur’un pansiyonda karşılaşma ihtimalini hiç hesaba katmamıştır.

Öykü’ nün Demir’den sakladığı sırrı öğrenen sürpriz kişi, Öykü’nün zorlu anlar yaşamasına neden olur. Öykü için büyük sırrının yükü biraz daha ağırlaşır.

Kızım dizisinin yeni bölümü bu akşam TV8’de…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler