Ana SayfaDiziler26 Ekim bugün televizyonda hangi diziler var?

İlgili Postlar

26 Ekim bugün televizyonda hangi diziler var?

26 Ekim bugün televizyonda hangi diziler var? Dizi izleyicilerinin en sevdiği haber yayınlandı. Hangi dizi, hangi kanalda yayınlanacak? Saat kaçta yayınlanacak? Detaylar haberimizde…

25 Ekim bugün televizyonda hangi diziler var?

26 Ekim bugün televizyonda hangi diziler var?

Dizi izleyicilerinin dikkatine… En sevdiğiniz dizinin merakla beklediğiniz yeni bölümü hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Sorunun yanıtı haberimizde…

26 Ekim bugün televizyonda neler var? Kanalların yayın akışı…

TRT 1 – Payitaht Abdülhamit

Payitaht Abdülhamid; 1896’da, Sultan Abdülhamid’in padişahlığının 20. yılından itibaren döneme damgasını vuran önemli olayları ekrana taşıyacak olan “Payitaht – Abdülhamid”, dizisinde, uzun süre sonra Osmanlı’nın zaferi ile sonuçlanan bir savaş: ”Yunan Harbi”ne yer verilecek. 1. Siyonist Kongre ile Sultan’dan istenen Filistin toprakları, Padişah’ın sonuna kadar vermediği ve masadan düşmanın hüsranla kalktığı bir dönem olarak ekrana gelecek. Yine Sultan’ın başarılı olduğu bir önemli proje, Hicaz Demiryolu çalışmaları ve dahası Payitaht Abdülhamid dizisinde yer alacak diğer önemli tarihi olaylar arasında. Sultan Abdülhamid Han ile birlikte ülkenin mücadelesine tanıklık ederek, günümüze taşınan güçlü bir milletin evlatlarına ve gelecek tarihimize armağan niteliğinde sunulmayı vaat eden dizi, ‘Mücadele!’ Ana temasındaki mesajla seyirciye sunulacak.

Show TV – Gülperi

Gülperi; Başrolünde Nurgül Yeşilçay’ın yer aldığı yeni dram dizisi önümüzdeki günlerde izleyici karşısına çıkacak.

TV8 – Kızım

Kızım; Kızım dizisi bir baba ve kız hikayesidir. Bir babanın kızı için neler yapabileceği nelerden vazgeçebileceğinin hikayesidir. Kızım dizisinde sevgilisinden ayrılan bir dolandırıcı baba olan Demir Göktürk sevgilisinden ayrılırken onun hamile olduğunun farkında olmaz. Öykü doğar ve annesi onu teyzesine emanet ederek çekip gider. Öykü unutkanlık hastalığına yakalanmıştır ve günden günde her şeyi unutmaya başlamıştır. Teyzesi ise bir gün Öykü’ye babasının adresini verir ve ona artık bakamayacağını yazan bir mektup bırakır. Öykü bakım yurduna gitmek yerine babasını aramaya başlar.

Babası bir hırsız olan bu sevimli kızın dramı babasının hapse girmesi ile daha da dramatik bir hal alır. Hapisten çıkan adam kızı ile ilgilenmeye ve kendine çeki düzen vermeye karar verir; bu arada da bir kadına aşık olur ve üçlünün hem dram hemde komedi ile dolu hikayesi başlar. Demir kızını biraz daha yaşatabilmek için olağan üstü bir mücadele verecektir.

Kanal D – Arka Sokaklar

Arka Sokaklar; Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz… İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Başkomiser Rıza Baba olur. Rıza Baba; genç, enerjik ve yakışıklı komiser Murat’a, ekibe yeni katılan çiçeği burnunda komiser Zeynep’e, hayatla ve kendisiyle yaşadığı problemler yüzünden kimi zaman kontrolden çıkabilen Mesut’a ve kalabalık ailesiyle İstanbul’da geçim derdine düşmüş saf-temiz yürekli Hüsnü’ye; kısacası tüm ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır. Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar.

ATV – Aşk ve Mavi

Aşk ve Mavi; Ali, otuzlu yaşlarında zengin bir ailenin oğludur. Ahmet adında bir adamı öldürdüğü için uzun yıllar hapis yatmıştır. Hapishanenin son yıllarında mektuplaştığı Mavi ile tahliye olduğu gün tanışır ve ikili hemen evlenmeye karar verir. Mavi’nin hapishanede onca insan içinde mektuplaşmak için kendisini seçmesi tesadüf değildir. Mavi, yıllar önce ölen Ahmet’in kardeşidir. Amacı bu olaydan sonra hayatlarının kâbusa dönmesine neden olan adamı bulup evlendikleri gece öldürmektir; ancak bilmediği bir gerçek vardır. Asıl katil, Ali’nin abisi Cemal’dir. Ali, Cemal’in karısı ve çocukları olduğu için suçu üstüne alarak yıllarca onun yerine hapis yatmıştır. Aslında Ali, nikah işlemleri sırasında Mavi’nin kimliğini görüp her şeyi anlamış; ancak aşkı için susmuştur. Düğün gecesi ise Mavi, Ali’yi bıçaklar. Ali ufak bir yarayla kurtulur ve birlikte yaşamak şartıyla Mavi’den şikâyetçi olmaz. Mavi her ne kadar karşı çıkmaya çalışsa da, ikili arasında imkansız bir aşk başlayacaktır..

Star TV – İstanbullu Gelin

İstanbullu Gelin; Annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın; aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin gitmesiyle başlayan dramatik bir aşk hikayesidir. Büyük şehirde yetişmiş, özgürlüğüne düşkün Süreyya ve modern görüntüsüne rağmen ailesine ve geleneklere sıkı sıkıya bağlı Faruk arasındaki aşk, daha ilk dakikadan itibaren pek çok sınavdan geçecektir.

FOX TV – Bir Deli Rüzgar

Bir Deli Rüzgar; Melike Candan, ağır bedeller ödeyerek en dipten en zirveye tırmanmış, 70’lerde ve 80’lerde assolistlik mertebesine ulaşmış bir yıldızdır. Melike’nin bugünkü yaşamı ise bambaşkadır. Bir gün tuvaletçi olarak çalıştığı barda tıpkı kendisinin ilk günlerindeki gibi gözünü en yükseğe dikmiş Gökçe Yücel ile karşılaşır. O zirvenin nasıl bir yer olduğunu bilen Melike’nin amacı Gökçe’yi uyarmaktır. Ancak zirvenin ihtişamı Gökçe’nin kulaklarını tıkarken hayat Melike’nin karşısına geçmişini çıkarmaya devam edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler