Ana SayfaDizilerKızım Dizisinde Yine Tuzak!

İlgili Postlar

Kızım Dizisinde Yine Tuzak!

Kızım 9. son bölümü bu akşam TV8’de yayınlandı. Son bölümde; Demir’in, Öykü’ye büyük bir sürprizi vardır. Fakat parasızlık hala bir sorundur ve Demir tehlikeli bir maceraya atılmanın eşiğindedir. Candan, Öykü’nün hastalığını arkadaşı Murat’tan öğrenince dünya başına yıkılıyor. Candan, Cemal’i Demir ile tanıştırıyor. Demir’in tepkisi ise merak konusu. Asu, sürpriz bir şekilde Öykü ve Demir’in karşısına çıkıyor. Peki 10. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kızım dizisi son bölümde yaşananlar….

Kızım dizisi 9. son bölüm yayınlandı. TV8’de yayınlanan Kızım 9. son bölümde; Öykü’nün hastalığını öğrendikten sonra, onun için eskisinden daha da zorlu bir yaşam savaşı başlamıştır. Öykü’nün günlüğüne yazdıklarını gördükten sonra gözyaşlarına boğulur. Alkol bağımlılığının pençesinden kurtulmanın yollarını arayan Asu’ya bir darbe daha geliyor. Peki Kızım dizisi yeni bölüm fragmanı geldi mi?

Kızım Dizisinin Konusu Nedir? Kızım Dizisi Oyuncu Kadrosu…

10. bölüm fragmanı;

Kızım 10. Yeni bölüm fragmanı henüz gelmedi. Yayıncı kuruluş yayınlar yayınlamaz haberimizden okuyabilirsiniz.

Demir’in aklı başından gidiyor

Demir, Öykü’nün hastalığı ile ilgili araştırma yapar. Bu arada Candan, kliniğinin önünde Öykü’nün durumuna üzülmektedir. Aynı anda Cemal gelmiştir. Öykü dişlerini fırçaladıktan sonra odaya girdiğinde yere düşer. Demir’in aklı başından gitmiştir. Ne olduğunu sorar. Öykü botlara takılıp düştüğünü söyler. Candan yürüyüş sırasında Cemal’e sevdiği birisinin hasta olduğunu anlatır. Cemal kendi yaşadıklarından yola çıkarak Candan’ı teselli edecek sözler söyler.

Öykü’nün ilaçları çok pahalı!

Sabah Demir Öykü’yü okula bırakır. Yolda Öykü’ye simit ve meyva suyu alır ama peynire parası yetmez. Öykü’ye yapması ve yapmaması gerekenleri teker teker sıralar. Bu arada Asu’nun parasızlığı canına tak etmiştir. Erdinç’in yanına gelir ve ona iş istediğini söyler. Erdinç istemeyerek de olsa gece barmenlik işini verir. Ancak ondan tek bir isteği vardır, o da içki içmemesidir. Demir, İhsan’ın Öykü’nün ilaçlarını yazdığı reçeteyi eczanede sordurur. İlaçlar çok pahalıdır. Demir ilaçları alamaz. Çaresiz kalan Demir, Uğur ile buluşur. Uğur’a Korkmaz’ı aramasını iş olup olmadığını sormasını ister.

Candan, Cemal ile Demir’i tanıştırıyor

Demir, Candan’ın yanına gelir. Candan panikler. Demir’e ne söyleyeceğini bilemez. Tam o sırada Cemal çıkagelir. Candan Cemal’i Demir ile tanıştırır. Candan kahve yapmak için içeri girince, Demir Cemal’e orada ne aradığını sorar. Cemal’i Candan’dan uzak durması için tehdit eder. Ona gerçek kimliğini açıklayacağını söyler. Cemal aldırış etmez. Demir, Candan’a Öykü’nün onu çok özlediğini görmeye gelmesini rica eder. Candan işlerinin yoğun olduğunu söyleyerek bu teklifini geri çevirir.

Candan’a iş teklifi

Öykü okuldan sonra pansiyona gelir. Günlüğüne öğretmenin ona söylediği gibi duygularını yazmaya başlar. Candan dertleşmek için eski bir arkadaşı ile buluşur. Arkadaşı Bulgaristan’da bir at çiftliği aldığını onun da gelmesini ister. Candan düşünmek için süre ister. Cemal, Korkmaz’ın yanına gelir ve Demir ve Uğur’a yapacakları işle ilgili bir dosya getirir. Yapmalarını istedği iş bir kuryeliktir. Teslimatını yapacakları tarihi eser çalıntıdır.

Öykü bir ev birde sulu boya istiyor!

Demir, Öykü uyuduktan sonra günlüğünü okur. Yazdıkları içini çok acıtır. Gözyaşlarına hakim olamaz. Çaresiz bir şekilde sessizce ağlar. Demir, sabah Öykü’ye hayallerini gerçekleştirmek için ondan birşeyler istemesini söyler. Öykü çok sevinçlidir. Aynı anda Uğur arar ve Korkmaz’ın iş ayarladığını haber verir. Öykü’yü okula bırakıkıken ona ne istediğini sorar. Öykü bir ev ve sulu boya istediğini söyler.

Cemal Asu’nun babasını buluyor!

Cemal, Asu’nun evine gelir ve ona babasını bulduğunu söyler. Asu umrunda olmadığını söylese de Cemal babasının ölmek üzere olduğunu son bir kez onu görmek istediğini söyler. Asu Cemal’e bağırıp çağırır ancak babası ile ilgili söylediği bir detay ilgisini çekmiştir. Babası çok zengindir ve ölünce mirasını ona bırakmak istiyordur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler