Ana SayfaDizilerKızım Dizisinde Gözyaşları Sel Oldu!

İlgili Postlar

Kızım Dizisinde Gözyaşları Sel Oldu!

Kızım dizisinde baba ve kızın duygusal kavuşma sahnesi ekran başında izleyenleri gözyaşlarına boğdu. TV8 ekranlarında yayınlanan Kızım dizisi dün akşamki  bölümünde izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Kızının hastalığını öğrenen Demir’in yaşadığı acı, izleyicileri adeta ekrana kilitledi.

Kızım Dizisinin Ağlatan Final Sahnesi!

TV8’de ekrana gelen Kızım dizisi 8. son bölümüyle ekran başındakilere duygusal anlar yaşattı. Kızım son bölümde Öykü’nün babasından sakladığı hastalığın belirtilerini ortaya çıkmaya başladı. Doktor ise Öykü’nün babası Demir’i çağırarak hastalığını ona anlattı. Kızının sakladığı hastalığını ilk defa öğrenen Demir, büyük bir üzüntü yaşadı. Kızım 8. bölüm final sahnesinde baba ve kızın duygusal kavuşma sahnesi ise herkesi duygulandırdı.

İzleyicileri Gözyaşına Boğdu

Başrollerini Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın oynadığı Kızım dizisinin 8. son bölümü dün akşam ekrana geldi. Dizide babanın küçük kızı Öykü’nin hastalığını öğrendiği sahne ve kızına sarılma sahnesi ekran başındaki izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

Baba ve Kızın Sarılma Sahnesi Damga Vurdu

Kızım’ın son bölümde okulda bayılan Öykü’nün hastalığının belirtileri ortaya çıkmaya başladı. Öykü babası Demir’den haber vermeden hastaneye gitti ve doktora hastalığını babasına söylememesini istedi. İki gün okula gitmeyen ve hastanede kontrolleri yapılan Öykü’nün hastalığını babası ise sonunda öğrendi.

Doktorunun çağırdığı Demir, kızı Öykü’nün durumunu öğrenince kendini tutamayıp gözyaşlarına boğuldu. Kızım’ın final sahnesinde evde yatan kızı Öykü’nün yanına giden Demir, gözyaşları içinde Öykü’ye sarıldı. Baba kızın o anları ise Kızım’ın son bölümüne damga vurdu.

Sosyal Medyayı Salladı

Kızım dizisinin duygusal baba-kız sahnesini ekranlarda izleyen izleyiciler, Twitter‘dan ‘#gidersindiye’ açılan etiket altında binlerce yorum yaptı. İşte Kızım dizisi hakkında atılan duygusal tweetler…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler