Ana SayfaDizilerKızım Dizisi 15. Bölümde Asu Öykü'ye İyice Isınıyor!

İlgili Postlar

Kızım Dizisi 15. Bölümde Asu Öykü’ye İyice Isınıyor!

TV8 ekranlarında nefes kesen gelişmelere sahne olan Kızım 14.son bölümde; Kızı Öykü’nün daima üzerine titreyen ve hastalığını öğrenmesiyle de birlikte onun için endişeye kapılan Demir, kızının tek bir teline bile zarar gelmemesi adına Cemal’in kapısına dayandı. Kızım son bölümde; Cemal, Öykü’nün Demir’in gerçek babası olup olmadığına konusunda aklına büyük bir kuşku düşürüp onun derin düşüncelerle boğuşmasına sebebiyet verdi. Cemal’den duyduğu çelişkili ifadeler üzerine kolları sıvayan Demir, her şeyi netliğe kavuşturmak adına DNA testi yaptırmaya karar kıldı. Öykü ise, Demir’in babalık testi gerçekleştirebilmesi için kendisinin saç teli örneğini alacağını öğrenmesiyle birlikte her ne kadar ona gizliden gizliye mani olmaya çalışsa da, Demir son anda kendi montunun üzerinde bulmasının ardından hastaneye teslim etti. Demir’in hastaneden Öykü’nün DNA testi sonuçlarını alıp tüm belirsizliklerin kesinlik kazanmasının ardından Kızım 15.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Demir’in yakın dostu Uğur’un kendisini dolandıran kişi ve hacı annenin ise oğlu olduğu bilgisine ulaşmasıyla birlikte, Demir’e ilişkin bilmediği gerçekleri öğrenebilmek adına Cemal’le yüzleşmesinin akabinde Kızım 15.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kızım Dizisinin Konusu Nedir? Kızım Dizisi Oyuncu Kadrosu…

Asu’nun değişimi çok şaşırtacak! Kızım dizisinde işler tersine dönüyor!

TV8 ekranlarında yayınlanan ve Cuma akşamlarının sevilen dizileri arasında yer alan Kızım, bu hafta 15. bölümüyle ekrana gelecek.

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın oynadıkları dizide Asu’nun Öykü’ye gittikçe daha çok alışmaya ve onu sevmeye başladığı görülecek.

Asu, Öykü’ye “Sen bana neden anne demiyorsun?” diyerek serzenişte bulunurken, olmayacak bir işe kalkışacak.

İçki içilen bir mekana dans etmek için Öykü’yü de götüren Asu, kapıdaki korumalarla tartışacak. Öykü’nün tartışma sırasında yere düşmesiyle korumalara “Sen benim kızımın canını nasıl yakarsın?” diyerek vurmaya başlayan Asu, Öykü’yü de çok şaşırtacak.

Bu arada Demir cephesinde de bir başka durum yaşanacak. Mertcan, Öykü ile ders çalışmaya geldiğinde Demir, yine kıskançlık triplerine girecek! Kızının Mertcan ile ilgilenip kendisiyle ilgilenmemesine bozulan Demir, tam bir kız babası olarak Mertcan’ın canını fena halde sıkacak!

İşte Kızım 15. bölüm tanıtımı:

Kızım son bölümün arkasından gelecek hafta ekrana gelecek bölüm hakkında en yeni gelişmeleri, ayrıntıları ve ipuçlarını öğrenmek üzere araştırmalara hız kazandırıldı.Yönetmenliğini Gökçen Usta’nın, yapımcılığını ise Fatih Aksoy’un üstlendiği; senaryosunu da Irmak Bahçeci, Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı, Med Yapım imzasıyla TV8 ekranlarındaki yerini alan Kızım 15.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler