Ana SayfaDizilerÇukur Dizisinde Yamaç Ölecek mi?

İlgili Postlar

Çukur Dizisinde Yamaç Ölecek mi?

Hafızalardan silinmeyecek etkileyici sahnelere imza atan Çukur 48.son bölümde; Koçovalıların mahalleyi geri alma operasyonu başarıyla sonuçlandı. Çukur son bölümde; Karakuzularda Lal ve Ersoy hayatını kaybederken; Yamaç, beklenmedik isimden büyük ihanete uğrayarak kurşuna dizildi. Peki, Çukur 49.bölüm fragmanı geldi mi?

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Herkes bu sorunun yanıtını arıyor!

Çukur dizisinde büyük şok yaşandı. Dizinin 24 Aralık Pazartesi akşamı ekrana gelen bölümünde herkesi şoke eden bir sahne vardı. Yamaç, kurşunların hedefi oldu. Dizinin hayranları ise internette Yamaç’a ne olduğunu aramaya başladı. Yamaç öldü mü, Aras Bulut İynemli diziye veda mı ediyor? İşte bu sorular dizinin ardından sıklıkla aranmakta. Ancak bu soruların yanıtını kimse bilmiyor.

Peki Çukur dizisinin 2. sezon 15. bölümünde, toplamda 48. bölümünde final sahnesi herkesi şoke etti.

Ay Yapım imzalı ‘Çukur’un dün akşam ekranlara gelen bölümünün finalinde nefesler tutuldu. Ersoy’la buluşacağını düşünen Yamaç, karşısında tanıdığı bir yüzü gördü ve kurşunlarının hedefi oldu. “Yamaç öldü mü?”, “Yamaç’ı kim vurdu?” sorularının cevabı büyük bir merakla beklenecek.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Sinan Öztürk’ün üstlendiği ‘Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünde final sahnesi heyecan yarattı. Kapısının önünde küçük bir kutu süt bulan Cumali, heyecanla etrafına bakarken izleyiciler geçmiş günlere gitti. Cumali ile Selim arasındaki çocukluklarından kalan bir anı izleyen ekran başındakiler, bugüne döndüklerinde Selim ve Cumali’nin yıllar sonra karşı karşıya geldiklerini gördüler. Ağabeyinin karşına çıkan Selim’in nasıl davranacağı ve Cumali’nin ne tepki vereceği merakla beklenecek.

Yamaç’ın vurulduğu final sahnesi:

Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV ekranlarında iddiasını ve başarısını daima sürdüren yapımlarından Çukur 49.bölüm fragmanı şu an için yayınlanmadı…

Çukur 2. Sezon 15. Bölümünde (Çukur 48. Bölüm);

Çukur’da büyük kayıp yaşayan Çeto ve Mahsun, geri çekilinse de Çukur’a Koçovalıları sokmamak için bir yol arıyor. Aradığı yardımı bulduğunu düşenen Çeto ikna turlarına başlıyor. Gelen mesajın üstünde ormana buluşmaya giden Yamaç’ı kötü bir sürpriz bekliyor. Yamaç’ın beklediği buluşma gerçekleşse de gelen bir şeylerin ters gittiğini anlamaya başlayan Yamaç sinirlenmeye başlıyor. Hiç beklemediği anda kurşun yiyen Yamaç sadece neden diye sorabiliyor. Yamaç, ikinci kurşunu yedikten sonra ayağa kalkmaya çalışsa da bu sadece işleri daha kötüye götürüyor. Yamaç, yuvarlamaya başlarken anılarını hatırlıyor ve düştüğü yerde kalıyor.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk’ün oturduğu, ortalığı kasıp kavuran sahneleriyle seyircisini ağırlayan ve yüksek izlenme oranlarıyla daima zirvenin sahibi Çukur 49.bölümüyle 31 Aralık Pazartesi tarihinde saat 20:00’da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler