Ana SayfaDizilerKızım Dizisi 13. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Asu'nun Büyük Oyunu!

İlgili Postlar

Kızım Dizisi 13. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Asu’nun Büyük Oyunu!

TV8’de her cuma akşamı ekrana taşınan Kızım 12.son bölümde; Öykü, hayatını kaybeden babasının bıraktığı mirasın sahibi olabilmek için Öykü’nün velayetini alma noktasında harekete geçmesi, Demir ve Öykü’nün zor bir süreçten geçmesine neden oldu. Kızım son bölümde; Demir, Asu’nun vakit kaybetmeden başlattığı girişim sonucu aile mahkemesinden Öykü’nün velayetini almak maksadıyla dava açtığını öğrenmesinin ardından neye uğradığını şaşırdı. Bir yandan Öykü’nün geçirdiği amansız hastalıkla yıkılmadan ve yenilmeden mücadele etmeye uğraşan Demir’in, aldığı velayet haberi yüreğine bir kor gibi düştü. Demir ve Asu yıllar sonra bir kez daha karşı karşıya gelerek Öykü’nün velayeti için mahkeme karşısında hakimden gelecek kararı beklerken, Candan ise Demir’in yaşadığı zor dönemlerinde ilgisini asla eksik etmeyerek daima destekçisi olmasının ardından Kızım 13.bölüm fragmanı araştırması sabırsızlıkla başlatıldı. İşte, Öykü’nün babasının hastalığını bildiğinin farkına varması ve bu hastalıkla hep birlikte güçlü ve dimdik şekilde savaşmalarının akabinde Kızım 13.bölüm fragmanı yayınlandı.

Kızım Dizisinin Konusu Nedir? Kızım Dizisi Oyuncu Kadrosu…

Asu bunu bile yaptı!

Cuma akşamları TV8 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Kızım dizisinin 13. bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte. Hastalıkla boğuşan Öykü’nün durumunun kötüleşmeye başlayacağı bir bölüm izleyicileri bekliyor.
Öykü’nün hastalığı iyice ilerledi.

Dizinin 13. bölüm 2. fragmanında ise Cemal, çocuğu tavlamak gerektiğini anlatıyor. Asu ise Öykü’nün buna inanmayacağını düşünüyor. Ancak öykü Asu’ya inanmak istiyor ve sözlerinden çok etkileniyor.

Videodan Kızım dizisi 13. bölüm 2.fragmanını izleyebilirsiniz.

 

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın oynadıkları dizinin yeni bölümüyle ilgili yayınlanan ilk fragmanda da önemli detaylar vardı. Öykü, okuldaki tiyatro oyununda Pamuk Prenses’i oynuyor. Sahnede onu izleyen Candan ve Demir, oyunun sonunda Öykü’nün yattığı yerden kalkmadığı, uyumaya devam ettiğini görünce büyük bir telaş yaşıyor. Sahneye koşup onu kucağına alıyor.

Öykü’ye ne olduğunu yeni bölümde hep birlikte göreceğiz ama diziye damgasını vuracak sahnelerden birisi de Öykü ve annesi Asu arasında geçecek.

Bir günlüğüne annesine giden Öykü, onunla olmaktan hiç de mutlu olmadığını her fırsatta belli edecek. Asu, renk vermese de Öykü’nün sözleri onu çok yaralayacak.

Öykü, “Ben hep senin neye benzediğini merak ettim. Nasıl biriydi annem acaba diye düşündüm. Resmin bile yoktu ki bende, o yüzden hep hayal ederdim” derken, Asu, “Nasıl hayal ettiğin gibi miyim?” sorusuna aldığı yanıtla çok şaşıracak.

Öykü’nün verdiği “Hayır” yanıtı Asu’yu delirtirken “Ben senin annenim. Sen bana ben de sana mecburuz küçük hanım” dese de Öykü geri adım atmayacak ve “Ben senin annem olduğunu bilsem hiç üzülmezdim hatta senden kurtuluyorum diye çok sevinirdim” sözleriyle Asu’yu can evinden vuracak.

Asu, Öykü’ye yaklaşmasının hiç kolay olmayacağını bu tecrübeden sonra öğrenecek ama izleyicilerin asıl merak ettikleri onu bir anne gibi ne zaman kucaklayacağı ve hastalığını öğrendiğinde ne yapacağı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler