Ana SayfaDizilerKızım 19. Bölüm Yeni Fragmanı Geldi Candan İle Demir Evleniyorlar Mı?

İlgili Postlar

Kızım 19. Bölüm Yeni Fragmanı Geldi Candan İle Demir Evleniyorlar Mı?

Tv8’de yayınlanan sevilerek izlenen dizinin yeni bölümünde büyük gelişmeler oluyor ve soluk soluğa izlenecek bir bölüm olacak. Kızım dizisinin heyecanla beklenen 19. bölüm yeni fragmanı geldi Candan ile Demir evleniyorlar mı?

Kızım Dizisinin Konusu Nedir? Kızım Dizisi Oyuncu Kadrosu…

Candan İle Demir Evleniyorlar Mı?

Tv8’de yayınlanan sevilerek izlenen dizinin yeni bölümünde büyük gelişmeler oluyor ve soluk soluğa izlenecek bir bölüm olacak. Kızım dizisinin heyecanla beklenen 19. bölüm yeni fragmanı geldi Candan ile Demir evleniyorlar mı?

Kızım dizisinin yeni bölüm fragmanında; Candan, Demir’e evlenme teklifi ediyor. Demir şaşkınlık içerisinde teklife mutlu da olarak evet diyor. Dizisinin yeni bölümünde hayli komik dakikalar izleyenleri bekliyor. Birlikte yaşamaya başlayan Candan ve Demir’in birliktelikleri Öykü’yü çok mutlu ediyor. Candan, evde iş bölümü yapıp çamaşırları yıkamasını kendisininde Öykü’yü yıkayacağını söylediği anda Demir, evliliğin zorluklarından biraz korkmuş gibi görünüyor. Öykü, onları gerçek evli sanıyor. Cemal, Asu’yu ararken eline yazılmış bir not geçiyor.

İşte Kızım 19. yeni bölüm fragmanı..

Kızım 18. Bölümde Yaşananlar!

Demir ve Uğur, polislerin yaptığı baskının ardından villadan bir şekilde kurtulmayı başarırlar. Öykü, okula İlayda’nın annesi ile karşılaşır. Ayla, Mert Can’ın annesine imza toplayıp Öykü’yü okuldan attırmak istediğini söylüyor. Demir ve Uğur dışarıda tanınmamak için kılıktan kılığa giriyorlar. En son iki yaşlı adam kostümü giyerek gizlenmeyi başarırlar.

Murat, Candan’a formalite icabı evlenme teklifini ciddiye alır ve konuşmak için Candan’ın iş yerine gelir ve akşam yemeğe davet eder. Candan, evlilik için kafasındaki soru işaretlerinden bahseder. Ayrıntıları konuşmak için akşam Murat’la yemeğe çıkan Candan, orada Murat’ın annesini ve babasını görünce bozulur. Annesininde evlilikleri ile ilgili konuşmalarından rahatsız olarak orayı terk eder.

Bu arada Uğur ve Demir yeni kostümleriyle başka bir otele giderler. Otel görevlisine kimlik vermemek için aralarında tartışıp, otel görevlisine kimlik vermeden oda alırlar. Demir, yetiştirme yurduna hademe kılığında çalışmaya başlar. Öykü, Candan ile Murat’ın evleneceklerini anlatır. Demir, soluğu Candan’ın iş yerinde alır ve ona olan aşkını itiraf eder ve Murat ile evlenmemesini ister.Cemal, Öykü’ya kaçırır ve bunu Demir Yurt müdüründen öğrenir.

 Kızım Dizisi 18. Bölümde Demir ve Uğur Kılıktan Kılığa Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler