Ana SayfaDizilerKızım Dizisi 18. Bölümde Demir ve Uğur Kılıktan Kılığa Giriyor!

İlgili Postlar

Kızım Dizisi 18. Bölümde Demir ve Uğur Kılıktan Kılığa Giriyor!

Tv8’de yayınlanan hem komik ve hem dramatik sahnelerin olduğu Kızım dizisi büyük bir beğeni ile izlenmeye devam ediyor. Dizinin beklenen yeni bölümü dün akşam izleyici ile buluştu. Kızım Dizisi 18. bölümde Demir ve Uğur kılıktan kılığa giriyor.

Kızım Dizisinin Konusu Nedir? Kızım Dizisi Oyuncu Kadrosu…

Demir ve Uğur Kılıktan Kılığa Giriyor!

Tv8’de yayınlanan hem komik ve hem dramatik sahnelerin olduğu Kızım dizisi büyük bir beğeni ile izlenmeye devam ediyor. Dizinin beklenen yeni bölümü dün akşam izleyici ile buluştu. Kızım Dizisi 18. bölümde Demir ve Uğur kılıktan kılığa giriyor.

Demir ve Uğur, polislerin yaptığı baskının ardından villada sıkışıp kalırlar. Polisten kurtulduklarını sandıkları anda arkalarından Cemal seslenince büyük şok yaşarlar. Cemal, silahını Demir’e doğrulttuğunda, Uğur da silahını Cemal’e doğrultur. Cemal kendini riske atmak istemez ve silahını indirir. Demir ve Uğur hızla uzaklaşırlar.

Öykü okula geldiğinde İlayda’nın annesi ile karşılaşır. Ayla, Mert Can’ın annesine imza toplayıp Öykü’yü okuldan attırmak istediğini söyler. Dışarıda tanınmamak için yeni kostümler bulmak için eski kıyafetler satan bir dükkana giren Demir ve Uğur, dükkan sahibi tam onlara göre bir kıyafetleri olduğunu söyler. İki yaşlı adam kıyafeti giyerler.

Candan Murat ile evlenmekte kararsız!

Murat evlenme teklifi yaptığı Candan’ın iş yerine gelir. Candan evlilik planı ile ilgili kafasında soru işaretleri olduğunu söyler. Bu arada Uğur ve Demir yeni kostümleriyle başka bir otele gelirler. Otel görevlisine kimlik vermemek için aralarında tartışmaya başlarlar. Otel görevlisi tartışma uzayınca kimliklerini daha sonra alacağını söyleyerek onlara oda verir. Candan akşam Murat ile yemekte buluşur. Murat’ın, anne ve babasının da orada olduğunu görür çok şaşırır. Murat’ın annesinin evlenecekleri konusunda konuşmalarından rahatsız olur ve işle ilgili çok acil bir işi çıktığını söyleyerek çekip gider.

Demir Öykü’nün kaldığı yurda kılık değiştirip hademe olarak girer. Öykü, babasına Candan’ın Murat ile evleneceğini anlatır. Demir, Candan’ın iş yerine giderek ona olan aşkını itiraf ediyor ve Murat’la evlenmemesini söylüyor. Cemal, Öykü’yü kaçırıyor. Kızının kaçırıldığını okul müdürünün  öğrenen Demir şok oluyor.

 Kızım Dizisinde Değişiklik!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler