Ana SayfaDedikoduKıvanç Tatlıtuğ'un Ege Yatırımı Dudak Uçuklattı

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ’un Ege Yatırımı Dudak Uçuklattı

Kıvanç Tatlıtuğ Ege’de yeni bir yatırım yaptı. Ege aşkı bilinen ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Ege’deki yatırımlarına yenisini ekledi. Kıvanç Tatlıtuğ’un Ege yatırımı dudak uçuklattı. İşte Kıvanç Tatlıtuğ’nun yatırımı hakkında detaylar;

Kıvanç Tatlıtuğ Netflix Dizisinde

Arman adlı bir denizaltı araştırmacısını canlandıracak olan yakışıklı oyuncuya başrolde başarılı oyuncu Özge Özpirinçci eşlik ediyor. Ünlü ikilinin yanı sıra Meriç Aral, Ertan Saban, Ece Çeşmioğlu, Onur Ünsal, Ecem Uzun, Jerry Hoffman gibi başarılı isimler de var. Dizinin yönetmen koltuğuna Umut Aral ile Tolga Karaçelik ‘in oturduğu dizinin senaryosunu ise yazar Jason George önderliğinde Cansu Çoban, Atasay Koç, Murat Uyurkulak ve Sami Berat Marçalı kaleme alıyor.

Erkan Kolçak Köstendil’den Kıvanç Tatlıtuğ Açıklaması

Birkaç gün öncesinde Kıvanç Tatlıtuğ‘nun “Çukur” dizisinin kadrosuna katılacağı iddia edilmişti. İddialara göre ünlü oyuncuya diziye dahil olacak yeni bir karakter için teklif gitmişti. Fakat kulislerde dolaşan bir başka iddia ise Erkan Kolçak Köstendil ile Kıvanç Tatlıtuğ arasında bir gerginlik olduğuydu. İddialara göre dizinin kadrosuna yeniden dahil olan Erkan Kolçak Köstendil Kıvanç Tatlıtuğ’nun diziye gelmesini istememiş ve bu nedenle anlaşma sağlanamamıştı. Geçtiğimiz gün objektiflere yakalanan Erkan Kolçak Köstendil bu konu hakkındaki soruları “Ne husumeti kardeşim. Kıvanç Tatlıtuğ ile husumet yaşanır mı, manyak mısın? Kendisini severek izliyorum” sözleriyle yanıtladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler