Ana SayfaÜnlülerKıvanç Tatlıtuğ Yeni Planlar Peşinde

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ Yeni Planlar Peşinde

Son dizisi “Cesur ve Güzel” final yapar yapmaz tatile giderek biraz enerji toplayacağını açıklayan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, hem dinlenmeyi hem de yeni film tekliflerini değerlendirmeyi planlıyor.

Geçtiğimiz kasım ayından beri Star TV’de yayınlanan, “Cesur ve Güzel” dizisinin,  baş rolünü Tuba Büyüküstün ile paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ; bu sezonda  Cesur karakteriyle, adından epeyce söz ettirdi. Yetenekli oyuncunun;dizideki karakterinin yanı sıra, Sühan karakteriyle dizi de rol alan Tuba Büyüküstün ile olan uyumu da oldukça beğenilmişti.”Cesur ve Güzel”dizisine; beklenenden az reyting aldığı ve senaryosuyla ilgi bir takım sıkıntılar olduğu gerekçesiyle, yeni sezonda devam edilemeyeceği kararı alınmıştı.22 Haziran’da final yapacak olan dizi film, biter bitmez;Tatlıtuğ için kendisini Bodrum sahillerine atacağı söyleniyor. Bu günlerde yeni bir çalışma yapmayı düşünmeyen yakışıklı oyuncunun, farklı hobiler peşinde olduğu sosyal medyadan da fark edildi. Ünlü oyuncunun, daha öncesinde dalgıçlık yaptığı ve motor tutkusunun olduğu biliniyordu. Bu yaz, Bodrum’a tatile gidince ise kendisine bir yat satın alacağı söylentileri de duyuldu. Dün ise instagram hesabında, hareketli cisme karşı atıcılık talimi yaptığını da paylaşan ünlü oyuncu, sadece kameralar karşısında değil; başka alanlarda da yeteneklerini ispat ederek, takipçilerine kendisini bir kez daha hayran bıraktı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Yeni Tarifesini Belirledi

Sözcü gazetesinden alınan habere göre ünlü oyuncunun, yeni dizi projeleri için çok fazla teklif aldığı fakat gelen teklifleri tatil yaparken düşüneceği ifade ediliyor. Tekliflerin çok olmasıyla, fiyat tarifesini de yükselttiği söylenen Kıvanç Tatlıtuğ; son dizisinde bölüm başına aldığı 130 bin TL yerine, 150 bin TL’den anlaşmalara imza atmayı düşünüyor. Altı ay boyunca, herhangi bir teklifi de değerlendirmeyeceği söylenen yetenekli oyuncunun;  öncelikle ilk amacının biraz dinlenmek olduğu da vurgulanıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler