Ana SayfaDizilerKısmetse Olur Final Sürprizi!

İlgili Postlar

Kısmetse Olur Final Sürprizi!

Kısmetse Olur final bölümü Pazar akşamı yeniden ekranlara gelecek. Yeni final bölümünde yaşanacak olaylar şimdiden öğrenilirken, yeni bölüm hakkında sürpriz gelişmeler yaşandı. 12 Mart Pazar günü yayınlanacak olan Kısmetse Olur final bölümünde eve gelecek yeni isimler oldukça dikkat çekti.

Kısmetse Olur Final Bölümünde Neler Olacak?

Kanal D’de yayınlanmaya başlandığı ilk günden itibaren oldukça dikkat çeken ve gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından birisi olan Kısmetse Olur’da özellikle son sezon evin popüler isimleri gözden uzaklaştı. Eve gelen yeni adaylar çok fazla dikkat çekmezken, eski isimler tekrar eve girmeye başladı. Bu kapsamda ise iki ismin daha eve gireceği iddia edildi.

Kısmetse Olur Final Bölümünde Melis Ve Rabia Geliyor!

Kısmetse Olur final bölümünün sızdırmalarında özellikle iki sevilen ismin tekrar eve döneceği belirtildi. Daha önceki sezonlarda evin tartışmalı isimlerinden olan Melis ve Rabia’nın tekrar eve dönecek olması, evdeki dengeleri de değiştirecek.

Haftanın finalinde pek çok farklı beklenmedik gelişme yaşanıyorken, bu iki ismin eve gelecek olması evdeki pek çok adayı ad rahatsız ediyor.

Adnan’ın Zor Anları!

Evde yaşanan gelişmeler nedeniyle rahatsız olan Adnan’ın fenalaşması Kısmetse Olur final bölümünde dikkat çeken diğer bir detay. Adnan’a bu zor anlarında destek olan isim ise Didem. Fakat Melis ve Rabia’nın eve gelmesi Didem’i de oldukça zorlarken, Didem sonunda gözyaşlarını tutamıyor ve isyan ediyor.

12 Mart Pazar gecesi yayınlanacak olan Kısmetse Olur final bölümü oldukça dikkat çekecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler