Ana SayfaDizilerKısmetse Olur Aycan Sürpriziyle Ekranlarda!

İlgili Postlar

Kısmetse Olur Aycan Sürpriziyle Ekranlarda!

Kısmetse Olur Aycan ile ilgili önemli bir bölümü ile ekranlara geldi. Her hafta içinde Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur yeni bölümüyle bugün oldukça dikkat çekti. Yayınlanan yeni bölümde Kısmetse Olur’un sevilen isimlerinden olan Aycan’ın yeniden eve girmesi en çok evdeki talibi Onur’u etkiledi.

Sesler Yükseldi!

Yaşanan bu durum sonrasında tüm gözler Onur’a çevrilirken evde oldukça dikkat çekecek anlar yaşandı. Kısmetse Olur bugün yayınlanan yeni bölümünde özellikle Onur’un doğum günü kutlaması yapıldı. Onur’un böylesine önemli bir günde yanında olmayı tercih eden Aycan, eve geri gelirken özellikle Aycan’ı karşısında gören Onur doğum gününde mutlu olmasına rağmen oldukça farklı anlar yaşadı.

Uzun zamandan beri evde Aycan’ın geri dönmesini bekleyen Onur, doğum gününde Aycan’ın eve girmesine karşı oldukça sinirlenirken bu tepkisini sert bir şekilde dile getirdi. Aycan’ın eve girmesini sindiremeyen Onur tepkisini sert bir şekilde gösterirken Aycan’ı ve doğum gününü istemediğini söyledi. Onur tarafından yapılan bu açıklamalar sonrasında Aycan gözyaşlarını tutamazken evde oldukça gergin bir an yaşandı.

Evde Beklenen Olmadı!

Aycan eve geldikten sonra Onur’un kendisini daha farklı bir şekilde karşılayacağını düşündüğünden dolayı büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Bu olayın ardından açıklama yapma gereği duyan Aycan ise özellikle uzun zamandan beri çok yorulduğunu ve bu nedenle dinlenmesi gerektiği için programa katılamadığını söyledi.

Aycan’ın geri dönüp dönmeme konusunda büyük bir soru işareti yaşadığı da görülürken yaşanan bu olay sonrasında çiftin ilişkiye devam etme edip etmeyeceği de merak ediliyor. Öyle ki Onur’un sert çıkışı üzerine oldukça üzülen Aycan, büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını da tekrar tekrar yeni bölümde dile getirdi.

Kanal D’de yayınlanan bu anlar sonrasında özellikle Aycan ve Onur seven kişiler sosyal medya üzerinden olumlu mesajlar gönderirken şu anda evde en çok merak edilen detaylardan bir tanesi Aycan ve Onur’un ilişkiye devam edip etmeyeceği. Bugüne kadarki süreç içerisinde çiftin sevenleri ilişkiye oldukça onay verirken özellikle Aycan’ın evden ayrılmasının ardından bu konuda büyük bir üzüntü yaşanmıştı. Gelinen son noktada ise çiftin ilişkiye devam etmesi oldukça zorlu görülüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler