Ana SayfaDizilerKısmetse Olur 24 Mart Gününde Birinciler Açıklandı!

İlgili Postlar

Kısmetse Olur 24 Mart Gününde Birinciler Açıklandı!

Kısmetse Olur 24 Mart Cuma günü haftanın son bölümü ile ekranlara geldi. Özellikle cuma günü yapılan halk oylaması ile birlikte en çok oyu alan ve haftanın birincisi olmayı başaran kişi her cuma günü yayınlanan program ile duyuruldu.

Kısmetse olur 24 Mart Cuma Günü Ne Oldu?

Hafta boyunca evde yaşanan olaylara göre izleyiciler tarafından verilen ödüller de en çok oy alan isim gelinler evinden Melis damatlar evinden ise İlkay oldu. Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur 24 Mart Cuma günü yayınlanan bölümü ile yine dikkat çekti. Yeni bölümde yapılan açıklamalar ile haftanın birincileri belirtilirken özellikle evde birbirinden hoşlanan iki ismin haftanın birincisi olması dikkat çekti.

Haftanın birincisi kapsamında erkekler evinden İlkay gelinler evinden ise Melis birinci olmaya hak kazandı. Melis ödülü aldığını duyduktan sonra ödül hakkını devretmek istediğini söyledi ve hakkını Rabia’ya verdi.

Kısmetse Olur son bölümünde farklı ilginç olaylar de yaşandı. Özellikle önceki aylarda evde ilişki içerisinde bulunan Aycan ve Onur Aycan’ın yeniden eve dönmesiyle birlikte farklı anlar yaşadı. Yayınlanan son bölümde ikisini birbirine karşı son derece iyi ve anlayışlı davrandığı görülürken bu ilişkinin önümüzdeki günlerde resmen başlayacağını da düşündürdü. Öyle ki bugüne kadar iki isim de gurur nedeniyle birbirine karşı adım atmakta çekiniyordu. Fakat yayınlanan son bölümde iki isim de birbirine karşı bir adım attı ve aşkın yeniden kaldığı yerden başlayacağının sinyalleri verildi.​

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler