Ana SayfaDizilerCuma Günü Reyting Sıralaması Nasıl Oldu?

İlgili Postlar

Cuma Günü Reyting Sıralaması Nasıl Oldu?

Cuma günü reyting sıralamasında özellikleri Milli maç olması sebebiyle pek çok dizi ve yarışma arka planda kaldı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Türkiye Finlandiya 2018 Dünya kupası grup eleme karşılaşması Cuma günü reyting sıralaması içerisinde birinci olmayı başardı. Maç gecesi nedeniyle diğer diziler maçın arkasında yer almak zorunda kaldı.

Cuma günü reyting sıralaması kapsamında ikinci sırada Aşk Ve Mavi yer aldı. Emrah’ın başrollerinde oynadığı dizi yayınlandığı ilk günden itibaren yüksek izlenme oranları alırken maç olmasına karşın ikinci sırada yer almayı başardı. Bu iki yapımın ardından gelen diğer bir dizi ise Arka Sokaklar oldu.

Arka Sokaklar Geride Kaldı

Özellikle Cuma akşamlarının en çok sevilen programlarından birisi olan Arka Sokaklar, Aşk Ve Mavi’yi geçme başarısı elde edemese de ilk üç içerisine girdi. Dördüncü sırada Survivor, beşinci sırada ise İstanbullu Gelin yer aldı. Özellikle geçtiğimiz haftalarda ilk bölümleri ile yayınlanan İstanbullu Gelin’in çok kısa süre içerisinde yüksek izlenme oranları alması ve beşinci sıraya kadar yükselmesi dizi adına oldukça olumlu bir gelişme olarak görüldü.

İstanbul’lu Gelinin ardından Aşk Ve Mavi özet, Arka Sokaklar özet yine en çok izlenen yapımlar oldu. Listenin ilk 10 içerisinde ise Müge Anlı ile Tatlı Sert, Payitaht Abdülhamid, Fatih Portakal ile FOX Ana Haber gibi yapımlar sıralandı. Cuma günü reyting sıralaması bu şekilde oluşurken gözler gelecek haftaya çevrildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler