Ana SayfaDizilerKırgın Çiçekler Dizisi İçin Final Kararı!

İlgili Postlar

Kırgın Çiçekler Dizisi İçin Final Kararı!

Kırgın Çiçekler dizisi için final kararı alındı. Geçen sezonlardaki reyting oranlarını, bu sezon yakalayamayan dizi film için artık sona yaklaşılmış bulunuyor. Konuyla ilgili, Posta gazetesinden Mesut Yar’ın yaptığı açıklamalardan da edindiğimiz bilgilere göre dizi filmdeki olay örgüsünün artık hep tekrar etmeye başlamasıyla, Kırgın Çiçekler’in tadı kaçtı ve izleyiciler de daha farklı konudaki dizilere yöneldi.

Kırgın Çiçekler Dizisi İçin Final Kararı

Bu sezon TV kanalları, çok iddialı ve kaliteli dizi film yapımlarıyla adeta birbirleriyle yarışıyor. İzleyicilerin büyük çoğunluğu da bu yapımlar arasında tercih yapmakta zorlanıyor. Konu ve içerik olarak eski dizilerden çok da farklı olmayan yeni yapımlarla birlikte; birkaç sezondur devam edipte kendisini yenilemeyen ve benzer olaylarla devamlı tekrar eden diziler artık şansını kaybediyor. Bu dizilerin kervanına artık ATV’de yayınlanan Kırgın Çiçekler’de katılmış bulunuyor. Geçtiğimiz sezonlarda, reyting rekorları kıran Kırgın Çiçekler’in; bu sezonda, beklenilen izleyici sayısına ulaşamaması nedeniyle final yapmasına karar verildiği, yapılan açıklamalar arasında bulunuyor.

Kırgın Çiçekler Dizisi Hakkında Mesut Yar Neler Dedi?

Kırgın Çiçekler’in final yapacağından söz eden Posta yazarı Mesut Yar, ilgili yazısında;

Kırgın Çiçekler (ATV) bu sezon zirve yarışından koptu. Açıkçası hikayesiyle kimseyi mutlu ettiğini söyleyemem…Hep aynı trajediler ve yapay mutluluklar etrafında dönen ve sadece isimleri değişen karakterler izleyiciyi sıktı…Eh, bu meseleyi de birkaç kez köşeye taşıdık. Neyse, gözün gördüğünü yapım ve yayın tarafı da görmüş olmalı ki dizinin final yapacağından söz ediliyor. Yine de bu dizinin ömrü hiç de kısa olmadı. Böyle düşününce başlı başına bir başarı hikayesidir. Dağılıp dökülmeden bitirilmesi de öyle…” şeklinde açıklama yaptı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler