Ana SayfaDedikoduKiralık Aşk Setinde Neler Oldu?

İlgili Postlar

Kiralık Aşk Setinde Neler Oldu?

Kiralık Aşk dizisi ile milyonlarca kişi tarafından sevilen Barış Arduç’un senarist ile yaşadığı aşk tartışmaları nedeniyle dizinin noktalandığı iddia edildi.

Kiralık Aşk dizisinin final yapmasının ardından pek çok farklı iddia gündemde konuşulurken özellikle Barış Arduç ile dizi senaristi arasında yaşanan yasak aşkın ortaya çıkması sebebiyle dizi hakkında final kararının alındığı iddia edildi. Bugün pek çok farklı magazin portalında yer alan bu haber kısa süre içerisinde sosyal medyada ses getirirken şu ana kadar hakkında aşk iddiaları konuşulan kişiler tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Gupse Özay Ne Diyecek?

Gupse Özay ile aşk yaşayan ve uzun zamandan beri birlikte olan Barış Arduç’un yasak aşk nedeniyle çoğu kişi tarafından eleştirildiği ve çıkan tartışmalar nedeniyle dizinin sonra geldiği iddia edildi. İddialarda özellikle dizi senaristi tarafından Barış Arduç’a yönelik ciddi sıkıştırmaların yapıldığı ve beraber olma noktasında zorlama dahi yapıldığı iddia edildi.

Barış Arduç tarafından bu isteklerin karşılanması senarist ile ünlü oyuncu arasında sorun yaratırken bu yaşanan olayların ardından iki ismin tartışma yaşadığı ve set içerisinde yaşanan problemler nedeniyle de final kararının alındığı belirtildi.

Gupse Özay tarafından şu ana kadar iddialar ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken özellikle 1ANTV’de yayınlanan ‘Bir De Bizden Dinleyin’ programının sunucusu Cem Aydınlı tarafından dile getirilen bu iddialar pek çok kişiyi de etki altında bırakmış durumda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler