Ana SayfaDizilerKim Milyoner Olmak İster'deki popo sorusu yok artık dedirtti!

İlgili Postlar

Kim Milyoner Olmak İster’deki popo sorusu yok artık dedirtti!

Kim Milyoner Olmak İster dün akşam yeni bölümü ile ekranlara gelirken yarışmada yarışmacıya sorulan popo sorusu tepki çekti. İşte dün akşam yaşananlar.

Farklı yarışmacıları ve farklı soruları ile dikkat çekerek gündeme gelen Kim Milyoner Olmak İster dün akşam yeni bölümü ile ATV ekranlarında yayındaydı. Murat Yıldırım’ın sunumu ile ekranlara gelen yarışmada dün akşam ilginç bir soru soruldu.

Murat Yıldırım kimdir?

İşte Kim Milyoner Olmak İster’deki popo sorusu

Yarışmacı tiyatro oyuncusu Ahmet Burahan Yanık 30 bin lira değerindeki soruya kadar yükselmeyi başarırken, bu bölümde yarışmacıya “Hangi hayvanın bazı türleri popolarıyla nefes alabilir?” sorusu soruldu. Sorunun cevap şıkları ise Kaplumbağa, bukalemun, yarasa ve kurbağa şeklindeydi. Belgesel izlemeyi çok sevdiğini söyleyen yarışmacı, buna rağmen böyle bir bilgiyi hiç duymadığını belirtti. Bu sorunun çıkması üzerine Murat Yıldırım, yine yarışmanın soru ile konuşulacağını söyledi.

Jokerle bildi

Yarışmacı, sorunun cevabını bilemediği için joker hakkını kullandı. Daha sonrasında kaplumbağa şıkkında karar kılan yarışmacı, soruyu doğru yanıtladı ve 30 bin TL’yi alarak yarışmadan çekildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler