Ana SayfaÜnlülerKim Milyoner Olmak İster'de Şaşırtan Teklif?

İlgili Postlar

Kim Milyoner Olmak İster’de Şaşırtan Teklif?

Murat Yıldırım’ın sunumuyla ekrana gelen “Kim Milyoner Olmak İster” yarışma programı izleyiciler tarafından beğenilen yarışma programları arasında yer alıyor. ” Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasında şaşırtıcı anlar yaşandı. İşte detaylar…

Aybüke Pusat Kim Milyoner Olmak İster’e Katılmış !

 “Kim Milyoner Olmak İster” Yarışmasında Neler Oldu?

ATV ekranlarında yayınlanan “Kim Milyoner Olmak İster” yarışma programını, 343. bölümüne kadar Kenan Işık sunmuştu. Işık, 2014 mart ayında spor yaparken beyin kanaması geçirmesi ve programı sunamayacak olması nedeniyle görevi bırakmak zorunda kalmıştı. Ardından bu görevi Murat Yıldırım üstlenmişti. Başarılı bir şekilde programı sürdüren Murat Yıldırım izleyiciden tam not almayı başarmıştı. ” Kim Milyoner Olmak İster” yarışma programında şaşırtıcı bir olay yaşandı. Programda bir ilk olarak kayıtlara geçti. Peki herkesi şaşırtan bu olay ne?

Murat Yıldırım Kimdir?

“Kim Milyoner Olmak İster” de Evlilik Teklifi Damga Vurdu!

“Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasında heyecanlı anlar yaşandı. Ve bir ilk gerçekleşti. “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasına katılan yarışmacı 1.000 TL’lik ödülle salondan ayrılmadan önce kız arkadaşını sahneye davet etti. Davet etmeden önceki sözleri ise çok romantikti. “Esas büyük ödülümü almak için sahneye kız arkadaşımı çağırmak istiyorum” dedi. İlk başta ne olduğunu anlayamayan genç kız, erkek arkadaşından gelen evlilik teklifiyle çok şaşırdı. Salondakilerin alkışları eşliğiyle evlilik teklifini kabul eden genç kız büyük bir sevinç ve mutlulukla erkek arkadaşına sarıldı. Salonda duygusal anlar yaşanmasına sebep olan bu anlar, sosyal medya da büyük ilgi gördü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler