Ana SayfaDünyaKim Kardashian'dan ilginç makyaj vasiyeti!

İlgili Postlar

Kim Kardashian’dan ilginç makyaj vasiyeti!

Ünlü televizyon yıldızı Kim Kardashian vasiyetine öyle bir madde ekletti ki, duyanlar şaşkınlık yaşadı. Kardashian, “Ölüm döşeğimde bile makyajımın kusursuz görünmesini istiyorum.” maddesini vasiyetine ekletti. İşte detaylar…

Amerikalı televizyon yıldızı Kim Kardashian, her yaptığı ile olay yaratmaya devam ediyor. Ünlü yıldız, şimdi de vasiyetine eklettiği ilginç madde ile gündeme geldi. Kim Kardashian, vasiyetine “Ölüm döşeğimde bile makyajımın kusursuz görünmesini istiyorum.” maddesini ekletti.

Kim Kardashian’dan Çıplak Yemek

Kim Kardashian vasiyet etti: Ölüm döşeğinde makyajım, saçım, tırnaklarım kusursuz olsun

Ünlü bir dergiye açıklama yapan dünyaca ünlü televizyon yıldızı Kim Kardashian, vasiyetine eklediği maddeyi açıkladı. Kardashian, “Yatağa mahkum olursam, ölüm döşeğimde bile makyajımın, saçlarımın ve tırnaklarımın kusursuz görünmesini istiyorum.” dedi.

Kim Kardashian kimdir?

Dört çocuğum olsun istedim, ilerde ne olur bilemem

İki ay kadar önce taşıyıcı anne aracılığıyla üçüncü çocuğu Chicago’yu kucağına alan Kim Kardashian, “Hep dört çocuğum olsun isterdim. Şimdilik evim yeterince kalabalık. İleride ne olur bilemem.” diye konuştu. Ünlü yıldız, her hareketi ile olay yaratıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler