Ana SayfaÜnlülerKim Kardashian ve Kendall Jenner arasında kıskançlık krizi

İlgili Postlar

Kim Kardashian ve Kendall Jenner arasında kıskançlık krizi

Kim Kardashian ve kız kardeşi Kendall Jenner arasında kıskançlık krizi çıktı! İddialara göre; Kim Kardashian’ın modellik yapması, kardeşi Kendall Jenner’i çileden çıkardı. İki ünlü isim, kariyer kıskançlığı nedeni ile birbirlerine küstü. Detaylar haberimizde…

Kırk yaşına merdiven dayamış ve üç çocuk annesi bir kadın olarak hala daha modellik yapıyor

Amerikan basınına yansıyan bomba iddialara göre; Kim Kardashian’ın Vogue dergisine bir kez daha kapak pozu verecek olması, kız kardeşi Kendall Jenner’i çıldırttı. Modellik kariyerinde son dönemlerin yıldızı parlayan isimleri arasında yer alması ile hızla ilerleyen Jenner’in, ablası Kim Kardashian’ın kırk yaşına merdiven dayamış ve üç çocuk annesi bir kadın olarak hala daha modellik yapıyor olmasından ve kendi ışığını etkiliyor olmasından rahatsız olduğu iddia ediliyor.

Kim’den neden etkilendiklerini anlamıyorum

Hatta, Kendal Jenner’in ablası Kim Kardashian hakkında modellik için çok yaşlı olduğunu belirttiği ve “Tüm dünyanın hala Kim’den neden etkilendiğini bir türlü anlayamıyorum.” şeklinde konuştuğu iddia ediliyor. Kim Kardashian ve Kendall Jenner küslüğü iddiası, Amerikan basınına damga vurdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler