Ana SayfaÜnlülerDidem Şahin'den olay yaratacak evlilik açıklaması!

İlgili Postlar

Didem Şahin’den olay yaratacak evlilik açıklaması!

Selami Şahin ile otuz üç yıldır evli olan Didem Şahin, uzun evliliğinin sırrını anlatırken kullandığı ifadeler ile şoke etti. Şahin, “Selami’nin ufak tefek flörtleri olacak.” dedi. Detaylar haberimizde…

Didem Şahin şoke etti: Tabii ki Selami’nin ufak tefek flörtleri olacak

Ünlü sanatçı Selami Şahin ile tam otuz üç yıldır evli olan Didem Şahin, uzun evlilik hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şahin, “Uzun süreli evliliğin sırrı nedir?” sorusuna verdiği yanıt ile şoke etti. Didem Şahin, eşi Selami Şahin için “Karşılıklı saygı sevgi önemli. Üç maymunu oynadığınız sürece evlilik de çok güzel gidiyor. Biz görmüyoruz, duymuyoruz, bilmiyoruz. Tabii ki Selami’nin ufak tefek flörtleri olacak. Erkek sanatçılar sahneye çıktığında ufak ufak flört etmiyorlar mı? Görmüyor muyuz? Akşam eve gelip kapıyı açtığımda benim oluyor.” dedi. Didem Şahin’in açıklamaları, çok ses getirecek.

Hoşgeldin benimkisi, güle güle elinkisi

Didem Şahin’in açıklamaları olay yaratırken, Selami Şahin ise “Akşam eve geldiğim zaman eşim ‘Hoşgeldin benimkisi’, sabah gittiğim zaman ‘Güle güle elinkisi’ diyor. Sanatçı halkın malıdır.” diye konuştu.

Selami Şahin kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler