Ana SayfaÜnlülerKim Bu Reyhan Issız Duvarlar Klibiyle trend oldu!

İlgili Postlar

Kim Bu Reyhan Issız Duvarlar Klibiyle trend oldu!

Sosyal medya fenomeni olan Reyhan Taghan sesiyle bir anda gündemde olan şarkıcılar arasında yer aldı. Güzel şarkıcı ilk Single’ını beğeniye sundu.

Issız Duvarlara Klip Çekti!

Güzel şarkıcı Reyhan Taghan ilk single’ını çıkardı ve sevenlerinin beğenisine sundu. Aynı zamanda aranjörlüğünü Mustafa Ceceli’nin yaptığı Issız Duvarlar şarkısına klip çekti. Klip çekimlerinden çok keyif alan ve her şeyin iyi gitmesinin mutluluğu yüzünden okunan genç sanatçı şu sözleri paylaştı: “2 yıldır hayalini kurduğum senaryoyu şarkı üzerinde kurgulayarak kliplendirdik.” heyecanını bu güzel sözlerle paylaşan güzel şarkıcı Reyhan Taghan yeni şarkılarlada sevenleriyle olacak.

Reyhan Taghan Kimdir?

İlk Single’ını Çıkardı!

Sosyal medyada yayınladığı videoyla adını duyuran ve daha öncesinde umarım tüm hayal ettiklerim gerçekleşir siz de beğenirsiniz bu zamana kadar çok titiz bir şekilde çalışmamızı sağlayan herkese çok teşekkür ederim siz bana ben size güvendim umarım klipte çekildikten sonra güzel başarılar elde ederiz Kesinlikle de başaracağımıza eminim çok az kaldı sizi de beklettim güzel ailem her şey daha iyi olması için. Sözlerini paylaşan güzel sanatçı şimdi ilk single’ını çıkardı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler