Ana SayfaÜnlülerErol Evgin Konserinde Büyük Coşku!

İlgili Postlar

Erol Evgin Konserinde Büyük Coşku!

Türk pop müziğinin önemli isimlerinden olan Erol Evgin  28 Kasım Perşembe günü Adana’da  01 Burda PGM Sahnesinde sevenleriyle buluştu. Geçmişten günümüze olan bütün şarkıları şiirleri ve anıları espirileriyle süsleyerek sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Dakikalarca Ayakta Alkışlandı!

Türk pop müziğine yıllarını vermiş olan her yaştan insanların kalbinde taht kuran Erol Evgin konserde sevenlerine eğlenceli dakikalar yaşattı. Tüm Adanalıların salonu tıklım tıklım doldurduğu konserde sevilen sanatçı söylediği şarkılarının yanı sıra anlattığı fıkra ve anılarla konsere gelen tüm Adanalıları kahkahaya boğdu. Sahnede gülme krizine sokan Erol Evgin konsere gelenler tarafından saatlerce alkışlandı.

Etme Eyleme” ile Bis Yaptı!

Geçmişten bugüne sevilen şarkılarını söyleyen ve konsere gelenlerinde eşlik etmesiyle güzel dakikalar yaşayan Türk Pop müziğin unutulmaz ismi konserin finalinde  sevenleri tarafından saatlerce alkışlanırken Etme Eyleme şarkısı ile bis yaptı. Daha bir çok yerde konseri olacak olan Erol Evgin sevenleriyle buluşacak. Adanalılara eşsiz bir müzik ziyafeti sunan Erol Evgin aldığı alkışlarla şarkılarına coşkun bir havayla devam etti.

Erol Evgin’in Telif İsyanı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler