Ana SayfaÜnlülerKilla Hakan'dan Norm Ender'e Olay Gönderme!

İlgili Postlar

Killa Hakan’dan Norm Ender’e Olay Gönderme!

Norm Ender’in uzun bir aradan sonra Rap dünyasına dönüşü ses getirmişti. Bir diss parçasıyla yeniden sevenleriyle buluşan Norm Ender’in “Mekanın Sabihibi” adını taşıyan parçası Ezhel ve Ben Fero’da dahil olmak üzere piyasadaki birçok Rap’çiye gönderme taşıyordu ki Rapçi’lerden de tepkiler gecikmedi. Norm Ender’e en sert tepki ise Killa Hakan’dan geldi. Killa Hakan’dan Norm Ender’e olay gönderme gündeme damgasını vurdu!

Rap Dünyasında Norm Ender Rüzgarı

Uzun bir süredir ortalıkta olmayan Norm Ender’in Rap’a geri dönüşü çok konuşuldu. “Mekanın Sahibi” adını verdiği diss parçasıyla yeni nesil Rapçi’leri eleştiri yağmuruna tutan Norm Ender tek bir sözüyle bile sektördeki birkaç Rapçi’yi eleştiriyordu. Herkesin diline dolanan parça 1 haftadan az bir sürede 16 milyon izlenmeyi geçti.

Norm Ender, Mekanın Sahibi Şarkısıyla Kimlere Saldırdı?

Norm Ender’e Yanıt Gecikmedi!

Norm Ender’in yayınladığı parçada en çok göndermenin Ezhel‘e olması da dikkatlerden kaçmamıştı. “Mekanın Sahibi”nin yayınlandığının ertesi günü Ezhel’den de yanıt geldi. Killa Hakan, Ezhel ve Gringo’nun bir araya gelerek “İlk Kural Saygı” adını verdikleri yanıt parçasını yayınlaması Rap dünyasında işlerin karışacağının da bir ip ucuydu.

Ezhel Kimdir?

Killa Hakan’dan Norm Ender’e Olay Gönderme!

Norm Ender’in 5 gün önce yayınladığı “Mekanın Sahibi” parçasına karşılık Killa Hakan’dan sert bir yanıt verdi. Dün akşam saatlerinde Twitter hesabından iki video paylaşan Killa Hakan, güzel insanları selamlayarak Ezhel’in ve Ben Fero’nun eski Rapçi’lere ne kadar saygı duyduğunu ve bugünlere onlar sayesinde geldiğini asla inkar etmediklerini açıklayarak “Ben şimdi bu çocukları sizin için mi feda edeceğim?” sitemiyle Norm Ender’e küfürler yağdırdı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler