Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerKiki Lanet-i Cin İzleyici ile Buluşmaya Hazırlanıyor

İlgili Postlar

Kiki Lanet-i Cin İzleyici ile Buluşmaya Hazırlanıyor

EMA film yapım logosu ile sinemaseverler ile buluşmak için geri sayıma başladı.

EMA film yapım logosuyla sinemaseverlerin karşısına çıkmak için geri sayıma başlayan Kiki Lanet-i Cin adlı korku türündeki sinema filmi gişe yarışında rakiplerin karşısına çıkmak için hazır.

Kiki Lanet-i Cin İzleyici ile Buluşmaya Hazırlanıyor

14 Şubat tarihinde vizyona girmek için hazırlıklar yapan Kiki Lanet-i Cin isimli sinema filminin en önemli özelliği Samsun, Vezir köprüde yaşanmış olan bir hikaye olmasıdır.

Filmin senaristi, yönetmeni ve oyuncusu olan Mustafa Miraç Kayan’nın okuduğu bir gazete haberinden  etkilenmesiyle yaptığı araştırmalar sonucu ortaya çıkardığı bir yapım oldu.

Son dönem sosyal medyada gerçeklikten uyarlanmış senaryosuyla vizyona girme hazırlığında olan film, çok konuşulan Kiki Lanet-i Cin tarzında tüm ezberleri bozacağı iddiasıyla çekildi. Senaryosunu yazdığı Kiki Lanet-i Cin isimli sinema filminin yönetmenliğini de üstlenen Mustafa Miraç Kaya, seçimini özenle yaparak Türkan Kılıç, Yaşar Aydınlıoğlu, Müzeyyen Paksoy, Elif Çapkın, Reyhan İlhan, Fatih Hasanoğlu gibi önemli isimlerle anlaştı.

Bir diğer önemli husus da olan afiş çalışmasının özenle yapıldığını belirten Kaya, her adımında özenli bir çalışmanın olduğu afişi 30 tasarım arasından dikkatle seçtiklerini belirtti.

Kiki Lanet-i Cin sinopsis

Samsun Vezirköprü’de yaşanmış olan gerçek bir hikayeden alınan film senaryosu, konusu ise farklılığı ve doğallığı ile öbür korku filmlerinden sıyrılmayı başarıyor. Filmin hikayesi ise; aradığı mutluluğu görücü usulü olarak yaptığı evliliğinde bulamayan Muzaffer, eşini ve iki çocuğunu bırakarak yasak aşk yaşadığı Satı ile evlenir. Satı ile evliliğinden olan kızı Elif, şizofrenidir. Kızının hasta olduğunu kabullenmeyen Muzaffer, kızını bu durumdan kurtarmak adına sürekli doktorlara baş vurur fakat çabalar sonuç vermez.

Bedir’in aileyi kurtarmaya yönelik çabaları içerisindeyken farkında olmadan ortaya çıkartacağı sırlar, tüm bağları kopartacaktır. Bedir’in bıkmadan usanmadan verdiği bu yaşam mücadelesinin, esasında bir intikam savaşına evrilmesi, hiç umulmayan bir netice ile bitecektir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler