Ana SayfaDedikoduKibariye'ye büyük şok! Borçlar...

İlgili Postlar

Kibariye’ye büyük şok! Borçlar…

Kibariye’ye büyük şok! Borçlar… Ünlü sanatçı Kibariye, bir dönem aldatıldığı iddiaları ile gündeme geldiği eşi Ali Küçükbalçık’ın borçları yüzünden zor zamanlar mı geçiriyor? Kibariye’nin kapısına icra memurları mı dayanıyor? Kibariye, haciz endişesi nedeni ile konserlerini iptal mi ediyor? Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık’ın arası bozuldu mu? Konu hakkında merak edilen tüm detaylar ve son derece çarpıcı iddialar haberimizde…

Kibariye’den Organizatörüne Cevap Gecikmedi!

Kibariye borçlar yüzünden kriz mi yaşıyor?

Sahnelerin güçlü sesi ve enerjisi, samimi tavırları ile herkesin sevgilisi haline gelen usta sanatçı Kibariye, geçtiğimiz yıl eşi Ali Küçükbalçık’ın kendisini aldattığı iddiaları ile gündeme gelmişti. Ali Küçükbalçık’ın, çocuğunun annesi ve eşi Kibariye’yi, Lübnan asıllı bir spor hocası ile aldattığı iddia edilmişti. Ancak, Kibariye eşi Ali Küçükbalçık’ın arkasında durmuş ve evliliğine sahip çıkmıştı. Ali Küçükbalçık hakkındaki iddialar sadece aldatma iddiaları ile sınırlı kalmadı. Küçükbalçık’ın borçlarının bir hayli çoğaldığı iddia edilmişti.

Kibariye kimdir?

Kıbrıs konserinde gergin anlar

Ünlü şarkıcı Kibariye, geçtiğimiz ay Kıbrıs’ta konser vermişti. İddialara göre; Kibariye sahnedeyken haciz memurları otelin kapısına dayanmıştı. Sahne sırasında bu olayı duyan Kibariye, son derece gergin anlar yaşamıştı.

Kibariye konseri haciz korkusu ile iptal mi edildi?

Şimdi de gündeme gelen iddialara göre; Kibariye İstanbul Şişli’de bulunan bir mekanda sahne alacaktı. Konserin duyurusu günler öncesinden yapılmıştı. Ancak, haciz memurları gerginliği nedeni ile Kibariye’nin konserinin o gün iptal edildiği iddia edildi.

Kibariye’nin evliliği çatırdıyor mu?

Ünlü şarkıcı Kibariye’nin, aldatma iddialarına rağmen sahip çıktığı eşi Ali Küçükbalçık ile arasının, borçlar ve haciz korkusu nedeni ile bozulduğu, evliliklerinde kriz yaşandığı iddia edildi. Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık, borç krizi iddiaları hakkındaki sessizliğini koruyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler