Ana SayfaDedikoduKibariye'den Organizatörüne Cevap Gecikmedi!

İlgili Postlar

Kibariye’den Organizatörüne Cevap Gecikmedi!

Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Kibariye’nin organizatörü, şarkıcının Almanya konserinde bilet paralarını alıp konsere çıkmadığını iddia etmişti. Kibariye, o iddialara cevap verdi.

Kibariye kimdir?

İşte Kibariye’nin açıklamaları;

Cevdet ve Bülent adlı organizatörler tarafından yapılan açıklama ile gündeme gelen olaydan sonra Kibariye cephesi sessizliğini bozdu. Konsere gelen kişilerden paraları alıp sahneye çıkmadığı gerekçesiyle suçlanan Kibariye, çocuğunun üzerine yemin ederek anlatıldığı gibi bir durumun olmadığını organizatörlerin paraları topladığı halde kendisine ödeme yapmadıklarını söyledi. Konser öncesi yaptıkları anlaşma gereği parasını almadan seyirci karşısına çıkmayacağını söyleyen Kibariye bu nedenle de kuliste eşi ve organizatörler arasında bir tartışma yaşandığını ve bundan dolayı üzüldüğünü ve gerildiğini söyledi. 45 seneden beri şarkı söylediğini ve kul hakkı yemediğini söyleyen Kibariye, yaşadıklarının etkisinden kurtulamadığından dolayı seyircilerden özür dileme fırsatı bulamadığını da söyledi. Kibariye, organitörlerin iddia ettiği şarküteri alışverişiyle ilgili olarak bunu kendi paralarıyla yaptığını söyledi ve şunu ekledi; Pastırma, sucuk ve sosis aldık ancak salam almadık.Ben sesimle para kazandım güzelliğimle değil. Bütün aileme ben bakıyorum. Bunlar hem benim hem de halkın parasını aldı. Daha önce birçok sanatçı arkadaşımın da başına gelmiş bu olay. Bu adamları mahkemeye vereceğim” şeklinde konuştu…

 Kibariye’nin açıklamasının ardından konser organizatörleri de ‘2. Sayfa’ya açıklama yaptılar:

“Hiç mi Allah korkun yok. Sen bu işin içinde eşin Ali’nin neler yaptığını bile bile bizi nasıl sahtekarlıkla suçluyorsun. Geçen yıl ben sana üç tane yılbaşı konserinde bir dünya para verirken, ‘Allah razı olsun’ dediğin günleri ne çabuk unuttun. Bizde hangi sanatçının beş kuruşu kalmış. Onca sen kendi kocanı yargıla, ondan sonra bizi hırsızlıkla sahtekarlıkla suçla. Bunu bütün Türkiye’ye duyuracağım. Nasıl bir insan olduğunu senin eşinin herkese bildireceğim. Sen bunların çok iyi farkındasın ama kendini aklamak için bizleri kötülüyorsun. Yazıklar olsun. Benim de çoluk çocuğum var. Ben de ekmeğim için uğraşıyorum. Olmadı Kibariye Hanım. O kadar insanın giriş paralarına tenezzül ettin. Kocan o paraları cebine alıp giderken, diyemedin mi “Madem gidiyoruz, konsere çıkmıyoruz. Bu paraları geri verelim. Diyemezdin çünkü cebinizde beş kuruş paranız yoktu. Senin kocan 500 Euro için günde 10 kere aradı beni yalvardı bana. ‘Bana 500 Euro gönder’ diye.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler