Ana SayfaKimdirKevork Türker Kimdir?

İlgili Postlar

Kevork Türker Kimdir?

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi geçtiğimiz Pazar günü Show TV ekranlarından izleyiciyle buluştu. İlk bölümüyle izleyicinin büyük beğenisini kazanan Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Niko’su Kevork Türker kimdir? Kevork Türker Nerelidir? Kevork Türker Burcu? Kevork Türker Biyografisi ve oyuncu hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Kevork Türker Nerelidir? Kevork Türker Aslen Nerelidir? Kevork Türker Kaç Yaşında? Kevork Türker Hangi Burç?

Kevork Türker, 1 Eylül 1957 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ermeni asıllıdır. 61 yaşında olan usta oyuncu Başak burcudur.

Kevork Türker Kimdir?

Usta oyuncu Kevork Türker İstanbul Devlet Mühendislik ve Mimarlık Adakemisi’nde öğrenci iken amatör olarak tiyatro çalışmalarına yönelmiştir ve  kısa sürede profesyonel oyunculuk kariyerinin basamaklarını tırmanmıştır. Nişantaşı Işık Lisesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden başarıyla mezun olmuştur.

İstanbul doğumlu Kevork Türker aslen Ermeni asıllı oyuncularımızdan. Bugüne kadar hem sinema hemde bir çok dizide rol almıştır ve Kevork Türker Melekleri dizisinde hayat verdiği Sefer Müdür karakteri ile kamera karşısına geçmiştir.

Kevork Türker, Neden Tarkovski Olamıyorum?, Sağ Salim, Av Mevsimi, Araf ve Yolda Rüzgar Geri Getirirse sinema filmlerinde de rol almıştır.

Kevork Türker’in Rol aldığı bazı diziler ise Kınalı Kar, Sırlar Dünyası, Büyük Yalan, Beşinci Boyut, Şöhret, Kurtlar Vadisi Pusu, Affedilmeyen, Aşk Yakar, Tutsak, Tek Türkiye, Kılıç Günü, Arka Sokaklar, Kızım Nerede, Umut Yolcuları, Muhteşem Yüzyıl, Alemin Kıralı, İnsan Aldandı, Aşkın Bedeli ve Sensiz Olmaz.

Kevork Türker, 2017 senesinde ise Payitaht Abdülhamid dizisinde Parvus karakterine hayat vermiştir.

Kevork Türker, şuanda Show TV ekranlarında henüz ilk bölümüyle izleyicileriyle buluşmuş Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinde Niko karakterinde rol almaktadır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler