Ana SayfaÜnlülerKerimcan Durmaz, "Seni izlemeye senin gibi toplar gelir" sözüne cevabı yapıştırdı!

İlgili Postlar

Kerimcan Durmaz, “Seni izlemeye senin gibi toplar gelir” sözüne cevabı yapıştırdı!

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, konser biletlerinin tükenmesi ile ilgili yaptığı paylaşıma “Seni izlemeye senin gibi toplar gelir.” diye yorum yapan takipçisine, “Yolda görsen üzerime atlarsın.” diyerek cevabı yapıştırdı. Detaylar haberimizde…

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve yayınladığı videolar ile fenomen haline gelen Kerimcan Durmaz, şimdilerde sahne şovları ile adından söz ettiriyor.

Anca senin gibi toplar doldurur o mekanları

Konser biletleri yok satan DJ ve internet fenomeni Kerimcan Durmaz, sosyal medya hesabında vereceği konserin biletlerinin tükenmesi ile ilgili bir paylaşım yaptı. Durmaz’ın bu paylaşımına bir takipçisi, “Koca bir YAZIK bu ülkeye! Senin konserine ne kadın gibi kadın gider ne de adam gibi adam. Anca senin gibi toplar doldurur o mekanları.” diye yorum yaptı.

Yolda görsen üstüme atlarsın

Kerimcan Durmaz, takipçisinin bu yorumuna hemen cevabı yapıştırdı. Durmaz, takipçisine “Ah klavye delikanlısı zavallı kız! Yolda görsen üstüme atlarsın fotoğraf çekilmek için. Senin gibi boş beleş bir insan olarak yaşamaktansa kendim için bir şeyler yapmaya çalışıp eleştirilmeyi tercih ediyorum.” yanıtını verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler