Ana SayfaÜnlülerHafta içi mahkemelik olan Yeşim Salkım ve Seda Sayan barıştı!

İlgili Postlar

Hafta içi mahkemelik olan Yeşim Salkım ve Seda Sayan barıştı!

Hafta içi birbirlerine etmedik lafı bırakmayan Seda Sayan ve Yeşim Salkım barıştı. Kavgalarını mahkemeye taşıyan Sayan ve Salkım, yaşanan onca olayı bir kalemde sildi ve barış ilan etti. Detaylar haberimizde…

Seda Sayan Gülben Ergen’i konuk edince olanlar olmuştu

Her şey, Seda Sayan’ın Gülben Ergen’i programında konuk olarak ağırlaması ve ona destek olması ile başlamıştı. Yeşim Salkım, Seda Sayan’a sosyal medya hesabından öfke püskürtmüştü. Seda Sayan da altta kalmamış, olay mahkemeye taşınmıştı.

Yeşim Salkım, eski eşi ve kızı ile birlikte gezmede

Önceki gün eski eşi Hakan Eratik ve kızı Ada ile birlikte İstinye Park’a giden Yeşim Salkım, basın mensuplarının objektifine takıldı. Salkım, Eratik ve kızları, önce yemek yedi, ardından da alışveriş yaptı.

Birbirlerine onca laf eden Yeşim Salkım ve Seda Sayan barıştı

Yeşim Salkım, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Seda Sayan’ı telefonla aradığını ifade ederek “Sanat camiasında böyle tartışmalar ve kavgalar yaşanıyor ama önemli olan erdemli davranabilmek. Kendisine ‘Herkese ablalık yaptın ama bir bana yapmadın’ dedim. O da altta kalmadı ve gönlümü aldı.” diye konuştu ve barıştıklarını açıkladı.

Suç duyurusunu geri çekti

Seda Sayan’ın, kendisi hakkında aldığı uzaklaştırma kararını kimlik ve adres bilgileri açık bir şekilde sosyal medyada paylaştığından dolayı mahkemeye veren Yeşim Salkım, “Her şeyi tatlıya bağladık ve suç duyurumu geri çektim.” diye konuştu.

Seda Sayan kimdir?

Yeşim Salkım kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler